Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pupavka007

...ahojte babenky :)

pozrite do galérie medikliniku na foto č.2 veľmi sa mi páčia... čo myslíte aké sú to implantáty? okruhlé či anatomické?
www.mediklinik.sk

sevilia1

tak ste mi dali ze nebudem nic riesit ale budem rada ze som :) asi sa zacnem bat :))) mam velmi vysoky prah bolesti, ale fakt teraz neviem, no napisem potom ako som to zvladla a neviem ktora ste sa pytala na tu bolest po reop, tak mam dve zname a vraj sa to neda ani porovnat s prvou operaciou, boli fit do tyzdna a bolesti ziadne a to im menili obom za vacsie... s tymi velkostami je to fakt zvlastne ako je to na kazdej ine, mam kamosku ta ma zo 170 je chuda ako pierko a ma asi 400 alebo aj viac, neviem isto ale voooobec to nema velke, absolutne a to si uz dala druhy krat zvacsovat :)

666_martinka

BABYmica09
ja som mala mat operaciu 19.12 ale nakoniec budem mat 16.12 :) a ty?
no neviem ja som o tom ze si idem dat silikony povedala iba jednej kamoske...asle ja mam sama taky nejaky pocit ci to nebude vela..ale asi nie...ked ja som vysoka a co tu pisu baby co su aj nizke, utle a tiez maju 400 a ze to dobre vyzera:))
a ty budes mat okruhle? pod sval ci nad?

davidoff

400ml

určite 400ml :)))) nedávaj si menej. Ja mám 350ML a pod prsiami len 65cm 170cm/50kg takže taká som štíhla a mám 350ml a je mi to akurát, takže isto si nedávaj menej ako 400 keď doktor povedal, že sa tolko zmestí :))

Mery NR

vladka19,
môžem sa spýtať, čo ti povedal doktor, kvôli čomu sa ti spravil ten posun? dá sa tomu aj nejako predísť?

manula

BABYmica09,
presne tak nechaj ako to je a jasne, ze zavist, co by si nezohnala, ja som bola total plochana a cely satnik mi je dobry, len podprsenky nie..ale asi 6 kuskov som mohla nechat v pohode...inak vrchy vsetko mi je dobre,akurat to teraz vyzera lepsie :) tesim na tvoje foto a ty mozes zacat ocumovat, dnes to barborka zmakne alebo zajtra urcite,posle ti pristup do galerky a mozes zacat..:)))