Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sevilia1

no ved toto, treba verit, vsetko si vydiskutovat a spolahnut sa na sikovne ruky, ale som zvedava, predsa uz dost rokov zijem v tomto tele a zrazu bude ine :) velmi som zvedava na ten pocit, dufam ze mi nebudu chybat :)))
ozaj baby a tie co mate uz dost dlho po operacii, ake je to spat na nich, pytam sa tych co maju vacsie, netlaci to nejako???

666_martinka

sevilia1
tak dufam ze sa to podari...nie ze budem potom sklamana ze clovek vyhodi tolko penazi, tolko pretrpi a nevyzera to dobre:/

sevilia1

daleko, vysoko :) mame za problemy :) ale je to na cely zivot zmena, treba vsetko povedat co nechceme, treba dufat ze sa s kraaaasnymi zobudime ;)

666_martinka

sevilia1
tohto aj ja sa bojim ze hlavne nech ich nemam tak daleko od seba::D a este ich nechcem velmi vysoko:D

sevilia1

davidoff
ano mas pravdu na vela foto to vidno, krasne su take uz ten 4 mesiac po je to ok, ja som si aj stiahla par foto odtial a chystam sa aj ukazat, ze ake by som... a vsetky su u Cervena robene, ale to je nahoda... :) mne sa to nepaci take napnute na prasknutie, vylestene :) take potom to je fakt ako vlastne. ja idem 8. na konzultaciu som velmi zvedava a tesim sa uz, co mi poradi, urcite necham na neho, je odbornik. Ale ak sa opyta tak chcem anatomy pod sval, pazuchou a take 320 max 350, ja dost sportujem nech to nemam velmi velke a ja som nizsia mam len 162, tak nech to nevyzera dako blbo, hlavne mam podmienku nech ich nemam velmi daleko od seba, to sa stalo kamoske ale u ineho doktora, ale myslim ze on by taku chybu neurobil :)

pupavka007

sevilia1
... až vo februári u doktora Očenáša... takže mám čas na získavanie skúseností ako a čo robiť po opke atď :)

davidoff

sevilia1

no presne. Ja som po OP-ke mala také bomby gulaté, ale už idú nižšie a nižšie :)) velká spokojnosť

sevilia1

no mne sa pacia trosku ine, ale neviem uz ktorej baby v albume som ich videla, take uz co su trosku take klesnute, nie take napnute, to potom vyzera uplne ako tvoje :) mozno aj tato take bude mat, neviem kedy ju fotili. ty mas kedy operaciu a kde?