Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janika1531xx

Baby nemám v úmysle Vás strašiť ja tiež mám termín v decembri veľmi sa teším ale zaroveň sa aj bojim:-)Ale pre krásu sa trpí:-)No nie?

666_martinka

mna take clanky nijak neovplyvnuju...tak poznam pripady ked pri vyberani mandli v celkovej anesteze upadol pacient do komy...to potom by si uz nikto nechodil vyberat mandle?

jajka555
inak najprv som si aj myslela ze to bude obrovske ale ked som si pozerala v agelrii fotky a baby co maju aj viac nez 400 tak to stale vyzera super nie obrovske...a urcite zalezi aj na vyske podla mna...Vazne si to nikto nevsimol? lebo ja to nechcem otcovi povedat:DD ale tak zas blby asi neni..cez leto si asi vsimne:D

BABYmisa09
ja mam termin teraz v decembri tak mne sa to pomalinky blizi:) uz obvolavam na vybavenie sona a tak:) a ja sa zatial nebojim, sa len strasne tesim:))))uvidime ako to bude tyzden pred:D mozno to este aj zrusim:DD ale to snad nie:D

davidoff

čítala som to, ale v tom článku ide o niečo viac ako o plastickú operáciu pŕs. Veru, keby sa mi toto stalo po prvom raze, už druhý krát by som si implantáty nedávala. Mať prsia za každú cenu, to nieje radosť :/

jajka555

666 martinka
neboj sa 400viek, citala som, ze mas 180cm, ja mam 177 a davala som si 450tky a brala by som aj vacsie :))) teraz su take akurat, ved si to ani nikto z okolia nevsimol, aj ked je pravda, ze teraz uz je chladno a nenosim len tricka s vystrihmi.

jajka555

bianca1236
no ja sa uz dnes chystam prvykrat do posilky. kamos ma prehovoril, inak by som sa nedonutila. som zvedava kolko budem vladat :)) ale samozrejme len nohy idem cvicit, mozno trosku brucho, uvidim. ja s bruchom nemam problemy, rano vstanem a je ploche ako doska, len po obede ked som najedena sa mi vytrca ake je napapane :)) u mna su najvacsi problem nohy, takze sup makat :)) urcite bude svalovica. a tie podprsenky co si sa pytala, fakt nemam sajnu. ja som skusala v obchode Dckovu vystuzenu, ale este to tak divne stoji, kedze su prsia tuhe. ja si pockam este urcite mesiac kym taku budem kupovat. skusala som si aj plavky co mi boli nedavno velke, tam je tiez vystuz, no vyzera to hrozne, vobec mi to neobopne prsia a ta vystuz odstava. takze zatial su mi dobre len take latkove podprdy aj plavky.

BABYmica09

666_Martinka: vies co, az v polovici marca mam termin. On sam mi hned navrhol okruhle pod sval a ty ? Mne osobne sa tie anatomicke moc nepacia, ale to asi preto ze som uz ovplyvnena mojimi kamaratkami co maju vsetky gulate :)Aj sa bojis ? Ja neviem ale zatial sa len hrozne tesiiim a najradsej by som to uz mala za sebou. mozno ked sa bude blizit datum, tak budem v strese:)

BABYmica09

Davidoff: tak ty si inak stihlucka,ked budem mat to heslo do galerky pozriem si ako ti to urobil....presvedcili ste ma aj ukludnili zaroven.Zatial co som videla kamosky co maju u Cervena robene maju to vsetky krasne...cize som maximalne kludna teraz a uz sa neviem dockat!:)

davidoff

sevilia1

isto budeš spokojná, som si istá. Povieš svoju predstavu a bude. Ja som tiež povedala svoju a dali sme anatóm 350ml a je to že waaaaaaaaaaaau pre mňa. Super pocit :))