Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankamichal

davidoff dakujem idem to baske poslat...

baby mala niektora opuchnuty prsnik ako ja?pozrite si ma v galerke,ked tam baska prida fotky...boze dufam,ze mi to odpuchne a neposunul sa mi implantat..dr povedal,ze to je normalny opuch,ktory do dalsej kontroly prejde..kontrolu mam v stredu a opuch je stale rovnaky..na spodu prska to nemam take ako na tom lavom,aj ten vrch inak vyzera..myslite,ze mi to takto ostane ci sa mi to pekne ulozi a pravy budem mat ako ten lavy?mate s tym skusenosti?a mali ste aj pod prskom modrinu..ja mam ako bude na fotke vidiet hnedu modrinu ta sa mi tiahne pod celym prskom..ked budem mat von stehy pridam dalsie fotos..a pod tym mam este zelenu modrinu ktora sa mi tiahne popri celom pravom prsku

davidoff

jankamichal

údaje napíš do e-mailu, napíš kto Ťa operoval, akú máš veľkosť a profil. A nezabudni napísať aj svoj nick, aby Baška vedela, ku ktorému nicku fotky priradiť :)

jajka555

666 martinka
urcite to tak bude, ja mam teraz tak ako vravis, ako predtym s push up, ked mam na sebe sportovu a tricko, nic nevidiet. tiez som sa velmi obavala, ako to bude s reakciami okolia, ale som spokojna, je to uplne v pohode :)))

Daisynka

Babenky tak dnes som volala s dr Kacmarom a konecne sme sa dohodli tak nakoniec to bude 375 ml vysoky profil uf no ja som zvedava jak to bude vypadat kurna :) ale davam na doktora ja v tom nemam oko aj ked kukam fotky na kazdej ta velkost vyzera uplne inak ako napr manula ma 400 a vyzeraju uplme ze mňam :) ziadne velke bomby take fajne a na inych kockach uz 400 su celkom faj no necham sa prekvapit hlavne aby boli pekne tvarovo a aby sa dobre zahojili :)) uf :))

666_martinka

jajka555

tak ja stale vsade nosim z victorias secret podprsenky co zvacsia prsia o dve cisla tak sa spolieham na to ze ked budem po opke a dam si normalnu podrpsenku tak to vlastne bude asi take velke ako s tou push-upkou:D tiez sa mi to nechce kazdemu vysvetlovat...

jajka555

666 martinka
vobec nikto nic, ani mama ani brat, ani v robote. ale v lete to bude asi ine. a hlavne ak si dam nieco bez podprdy. ked mam teraz sportovu podprsenku a tricko, nevyzera to velke, bez podprsenky to vyzera inak. ta sportova ich trochu stiahne. ale v plavkavh to mozno bude kazdemu jasne. ale to teraz neriesim, uvidim casom. som rada, ze sa ma nikto na nic nepyta

jankamichal

ahojte zienky,

chcela by som sem pridat par fotiek po opke..nemam este bohvie ake..len par dni po op a zo vcera...len neviem ze ci udaje aky mam implantat a to vsetko mam pisat na tu fotku ja,ci ju tak mam upravit alebo ze ci to mam baske napisat len do mailu a ona to tam vpise..???dakujem za odpoved..a kedy ste si uz skusali normalne podprdy?