Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadulienka8285

jankamichal
ahoj aj ja to tak mam a to uz mam 17den od OP a jeden prsnik mam iny ako druhy aj ja sa kusok bojim ,tak ako ty presne

jajka555

666 martinka
ostatni nech sa staraju o seba :)) ja som kazdemu vravela, ze som si bola dat vyberat hrcku, co bola aj pravda, a asi len dvaja ludia narazali aj na silikony, ale som to zakecala. vie o tom len jedna osoba, co mi vyhovuje. ak to budem chciet niekomu povedat, tak poviem.. ale nechcem sa tym chvalit, su baby ktore to vykecavaju do sveta, no ja o taku pozornost nestojim :))
inak uz si sa rozhodla, ci pod sval alebo pod zlazu? som citala, ze cvicis a tak nevies co bude lepsie. ku komu ides na opku?

jajka555

leus
uz sa ti to krati, tak drzim palce :)) a hlavne nech ta zbavia aj hrcky a nech su dobre vysledky :)) potom sa ozvi

jajka555

bianca1236
no v posilke bolo super, na moje prekvapenie som vladala :)) cvicila som len nohy a jeden cvik na brucho a bicykel. jasnacka, ze ziadne cinky do ruk som nedvihala. som rada, ze som sa nechala prehovorit, lebo som uz bola leniva ako vos. cez tyzden pojdem znovu :)) brala som na seba tu sportovu podpiru, lebo pooperacna mi trcala z kazdeho tricka :)) ta sportova pekne drzi prsia, takze je to super pri cviceni. som zvedava ake podprsenky si si objednala :))

sevilia1

baby, ktore ste boli u doktora Cervena, ako je to s gelovymi nechtami pri operacii? musia ist dole vsetky? mam jednu znamu z nemocnice v BB, anesteziologicku a ta vravi ze je to zastarale davat dole, ze staci jeden, ale co som pocula tak zalezi od anesteziologa, tak ako je to tam? diky

sevilia1

mary NR
dakujem ti za odpoved, tak je potom ok, ale to uz si namyslam kadeco teraz cim viac sa to blizi, davam si pozor aby som hlavne neochorela, ale ako sa vravi, co sa ma stat, sa stane. Mam znamu co den pred OP ochorela a brala to ako znamenia a uz roky zije so svojimi prsiami, nakoniec to vzdala a nesla vobec... dufam ze moj pripad to nebude.

Bianca1236

ahoj jajka no tie podprsenky mame objednavam na vianoce uz, a rovno aj sebe ale na velke pocudovanie maju aj DD aj E-aj ked bola fuska najst nejaku schopnu :D -no tak som objednala tie DD a uvidim. prinajhorsom poslem nazad.
potom daj vediet ako bolo v posilke :) ja som taka darebna, by som sa len vyvalovala :D ale segra mi slubila ze mi pomoze zbavit sa brucha. aj pojdeme do nitry do mlynov kuknut sportovu podprdu, tesim sa

Mery NR

sevilia1,
to nevadí. keby si mala aj pred anestézou nízky tlak ti podajú do infúzie niečo proti tomu, aspoň mne to tak robili nedávno pred operáciou,lebo ho mám tiež veľmi nízky

sevilia1

baby zohrava nejaku ulohu pri anesteze aj tlak? ja mavam vacsinou nizky 100/50, aj ked mi doktorka povedala ze na mna je to tak akurat, ja to citim velka krat pri vstavani ze je nizsi, tocieva sa mi hlava...