Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

zuleko :
aku mas elasticitu koze?? dobru , lebo ja ked som bola na konzultacii na 600ml impl.tak ma lekari upozornovali ze to bude tahat dolu tie prsia ta vaha a to ma najviac odstrasuje sakra , lebo ja mam pocit ze ja nemam moc dobru elasticitu koze , ako moja sestra ta ma uplne najlepsiu ta si dala menit implanataty po 12rokoch a davala tu istu velkost :))))vobec jej neklesli ani nic krasne stale stoja co uz ja nemam ten pocit po 2 rokoch vrrr

Spekulantka19

Ahojte baby,

hlavne tie co riesia 'silikony pred ci po tehu' ...

No ja idem na OP zajtra, mam 23 a chceme z manzelom dieta za 3-4 roki. A predsa idem do toho... Po prsiach som tuzila od 18tky.. a furt mi chybala odvaha a vsetci ma prehovarali, ale teraz som si povedala dost tych trapakov v pavkach, a strachu sa nahnut v party satoch... ze mi niekto zbada puch-up. Proste mam toho dost. 23 uz nebudem mat nikdy, tak nechcem stracat cas! Moje riesenie je take ze radsej si nedat velke implose, ale mensie, a tym sa ti tak nezhorsia po porode a kojenii, a este to zalezi aku mas kozu ci elasticku ci nie...

Tak ze ked dieta je naplanovane za 3 ci viac rokov, ja som ZA. Ked za rok tak jasne sa neoplati. treba si to rozmysliet a naplanovat, lebo cas plynie tak rychlo, a predsa zena s prsiami vyzera inak v 25 ako ked ma 45 (ale ja to moze byt kraaaasne) A potom by sme len lutovali ten cas co sme mohli mat prsia a nemali...

bellinka

no mam ppocit ze 75cm ked nosim podprsenku 75 C alebo D podla strihu podprsenky no nie ???? uz som sa nemerala od op a to su 2 roky :))))

bellinka

Zuleko ty si blazon ha ha to si neviem ani predstavit zatutlat operaciu ha ha :))))))))))))))a kasli na nich nech si myslia vsetci co chcu hlavne ze ty budes stastna a vysmiata mas moju podporu :))))))

Zuleko

Bellinka
Budem potom informovať:-)No doma to nemôžem ani nikomu povedať ,lebo si budu myslieť,že som nenormálne,neviem ešte ako to vybavím po Opke:-))Tak dúfam,že my všetko víde podľa plánov.

bellinka

jeeej Zuleko super ticho ti zavidim ha ha drzim palce nech vsetko dobre dopadne
aj ja chceeeeeeeeeeeem :))))))))))

bellinka

jaaaj baby ja mam 450ml implantaty a vooobec nie su velke a keby som mala peniaze tak hned idem do 600ml implantatov :))) a urcite by som isla k dr.cervenovi perfektny a sikovny clovek :)))

ja som mala pred op cez prsia 82 cm a po op mam 90cm a niektore baby co maju mensie implantaty tak maju viacej :(((( cakala som ze to budu bomby a to mam teraz akuratny rozmer ako missky 90cm nic extra!!!

rita149

ahojte, chcem poprosit baby ktore boli u Mudr. červeňa v BB. idem tam teraz v piatok 4.11 na konzultaciu. a chcela by som vedieť ako tam najdem jeho ambulanciu? A kolko asi trva konzultácia? ďakujem :-)