Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

Katka54
Mudr.Červeň dáva teraz termíny na konzultáciu na marec a termíny na operáciu na september 2012.
aspoň ja som tak dostala zhruba pred mesiacom, ja mám konzultáciu na 2.marca a opku na 12.septembra. ale išla by som skôr keby sa dalo :-((
baby niektorej z vás sa ozvali skôr, keď sa im uvoľnil termín??????

lienka3575

Ahojte kocky mozem vas poprosit, ktore mate 400 ml, poslete mi fotky na lienka3575@azet.sk.mne odporucil Dr. Cerven 400 ml a neviem si to predstavit. Dakujem.

lienka3575

Petula, chcem sa ta opytat, aku mas vysku a vahu, kedze si si dala 450 ml, nie su moc velke? Ja mam 164 cm a 47 kg, mne Dr. Cerven navrhol 400 ml vysoky profil a bojim sa ze budu obrovske, mozes mi prosim poradit?dakujem

lienka3575

Petula, chcem sa ta opytat, aku mas vysku a vahu, kedze si si dala 450 ml, nie su moc velke? Ja mam 164 cm a 47 kg, mne Dr. Cerven navrhol 400 ml vysoky profil a bojim sa ze budu obrovske, mozes mi prosim poradit?dakujem

bellinka

Janika poradim ti opytaj sa plastickeho chirurga ten ti poradi najlepsie !!!!!!!!!!!! a potom daj vediet co povedal
:)))))

janika1531xx

bellinka

Len ja teraz mám dilemu:-D
V decembri mám opku a neviem či si mám teraz vybrat ešte mesiac pred opkou alebo som rozmýšlala či by mi pri zvačšovani to znamienko odtránil alebo až po opke?No neviem.

Katka54

sevilia1

ja mám 30 a rovnako plánujem bábo do 2-3 rokov. Stále o tom premýšľam a neviem, či by som už vydržala toľko ešte čakať. A nakoniec aj s tým bábätkom sa to až tak plánovať nedá. Pred 3 rokmi, keď som prvý krát uvažovala o prsiach, tak som si to nakoniec rozmyslela aj z toho dôvodu, že som si myslela, že do 1-2 otehotniem. A hľa, ubehlo to ani neviem ako.. Máš už aj vybratý typ, veľkosť, operatéra?

Držím nám palce obom. ;)