Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

mary nr
implantaty sa nemusia vyberat. niekto to odporuca, ini lekari nie. ani tem moj v tom nevidi problem, aby ostali na stalo, jedine ak by sa nieco stalo, popripade ak by som si chcela dat inu velkost

Mery NR

baby,
imlantáty sa po tých cca. 15 rokoch musia vybrať - meniť, alebo len vtedy keď sú poškodené? nedávajú na ne výrobcovia doživotnú záruku? alebo nie sú ešte na trhu také, ktoré vydržia a nemusia sa vyberať? ako to presne je?

jajka555

bianka1236
ja sa tiez fotim sama, alebo pouzivam samospust :))) a dakujem, podla mna sa to stale zlepsuje, uz som spokojna, ale este to miesto po hrcke je stale s modrinou a je tam ta prihlbinka. na dotyk to citim, taku tu vnutornu jazvu. doktor povedal, ze aj tri mesiace moze trvat, kym zmizne. takze sa uz na to velmi tesim, ale musim byt este trpezliva. v posilke som bola len raz, chcela som ist aj dnes, ale nakoniec si len doma zacvicim. som dost unavena po tej praci a nechce sa mi trepat busom s velkou taskou s vecami do mesta kvoli posilke. takze dnes si zamakam doma :))) ja tiez skusam vseliake oblecenie, no uz vela letneho som poodkladala :)) aspon ma to nelaka

pupavka007

dakovna

...aj tebe ďakujem... ja si ešte stará nepripadám, mám doma 8.ročnú dcérku, tá mi mladosť vrátila... staršia dcéra 20.ročná už býva samostatne, takže pri tej malej sa cítim mladá :D

pupavka007

Bianca1236, bambulkova a davidoff

...ďakujem krásne za povzbudenie :) veď ak si ich dám urobiť v tomto veku a budú skutočne ako prirodzené, už ich môžem mať aj do konca života (samozrejme ak nebudú problémy) ale tie si ani nepripúšťam...

dakovna

pupavka007,
vobec nie je je neskoro. Ja mam 34r. a idem tiez na to. 16. novembra mam konzultaciu u Dr. Kacmara v KE a uz sa neviem dockat. Opku si dam bud na koniec januara alebo zaciatok februara. Nech sa to do leta krasne zhoji, zmakne a tak :o)Uz je s tym celkom zmiereny aj muz a nefrfle, ze co vymyslam.
Kocky,
inak pozerala som niektore fotky v galerke a niektore mate fajn prsia uz aj pred op. Keby som ja aspon take mala, neuvazujem nad zvacsenim. Ale tesim, kedy to uz bude. Keby bolo na mne, tak iden pod noz hned a zaraz :o)

davidoff

pupavka007

veru nie je neskoro. Ja určite pôjdem tiež po nejakých 10-12tich rokoch na výmenu za väčšie, tiež okolo 40-tky, keďže mám 28, takže smelo do toho, ten pocit bude rovnaký, ako keby si mala 20 :))

Bianca1236

ahoj jajka :) no jasne tesim sa ako blcha. aj som si uz cely satnik vyskusala a super radost mam z topov co sa k nim podprsenka nehodi, prsia drzia same :D parada. ale kazdy den si na teba spomeniem ze ty uz si bola cvicit, a ja sa furt lemrim doma :D moja vyhovorka je ze nemam poriadnu sportovu podprdu. tu z tesca mam na normalne nosenie inak mi nic nepasuje zatial. a este mam problem s tou rankou, sa mi tazsie hoji, ale to je nic. ako sa tebe hoji po hrcke? uz je to lepsie? inak paradne fotky mas :) musim aj ja nieco nove nahodit, ale samej sa mi blbo foti, to vyzeraju potom obrovske tie prsia na fotkach a pritom vobec nie su. poprosim frajera, bude rad robit fotografa :D