Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Ste tu aj také baby, ktoré ste si dali spraviť prsia pred prvým tehotenstvom? Som zvedavá na názor, či do toho ísť pred alebo nie..

Katka54

Bellinka - jáááj, Ty si už za vodou, ako pozerám.. :) Blahoželám. U koho si bola a aké máš implantáty, ak sa smiem spýtať?

bellinka

janika1351 : aj ja mam ten problem ze potrebujem vybrat znamienko z prsnika a mam implatanty a este som nezistovala ci to nie je problem :(( baby dajte vediet keby ste nieco vedeli !!!!! :)

Katka54

Bellinka - Ty si ďalšia v poradí na čakačke? ;)) Už máš vybranú veľkosť, profil, značku, atď.? Ja momentálne opäť raz zháňam infošky.. Opäť raz preto, lebo cca pred 3 rokmi som už bola na konzultácii u Dr. Tršku v BA, ale chýbala mi odvaha.. Teraz by som to chcela dotiahnuť do úspešného konca, tentokrát skúsim šťastie u Dr. Červeňa, baby si ho tu dosť chvália.

solnicka

tak cavelko baby tak uz aj mne sa to krati....o tyzden takto budem uz aj ja za vodou :))) snad!!! cakam skoro rok tak snad do tretice to uz vjde....Idem do BB k Cervenovi, implantaty zaplatene len este nemam tie tabletky co odporucaju brat :( dufam ze to nebude problem ...a stym mojim zelezom to tiez vyzera slubne tak dufam ze sa nerozhodne ma nahle pred opkou opustit :) uz len sa drzat a neochoriet....juuuuuu

davidoff

Bubbles

posli svoje foto prs (staci bez hlavy) na meil barbore baskabahnova@centrum.sk a tá Ti pošle prihlasovacie meno a heslo do galérky.