Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

nela311
ahoj, ja som bola u dr. Svehlika. Velmi zlaty doktor, nemozem sa na nic stazovat, skvely pristup, stale vsetko vysvetli a odpovie na co sa pytam. a pracu si mozes mrknut v galerke

jajka555

bianka1236
ahoj :))) dnes mam konecne volno a mozem tu zavitat :)) to je super, ze ta to pusti aj na bruchu spinkat :))) ja som bola zvyknuta spat na boku a tak mierne aj na bruchu. takze som tiez stastna, ze sa viem do sytosti vyspat na boku :)) na brucho sa este bojim lahnut. mne tiez pomaly maknut prsia, su este tuhe, ale nie take napnute ako po operacii. sa tesis na nakupy, co? som zvedava, co zozenies :)) ja zatial este nosim pooperacnu, mam ju nosit do najblizsej kontroly a sem tam si dam aj sportovu, ked idem niekam von a chcem aspon mensi vystrih zobrat, lebo ta pooperacna zo vsetkeho vukuka :)) mne je stale fajna tesna, takze ju celkom rada nosim, zvykla som si.

bambulkova

pupavkaOO7
ja mam buduci rok 30 a tiez som pevne rozhodnutá ísť. Podľa mňa-nikdy nie je neskoro. Je to o pocite ženy. Mňa daný problém trápi už od puberty.
Napriek tomu, že mám nádherného a skvelého manžela, úžasné a prekrásne zdravé dieťa...cítim potrebu splniť si tento moj sen-nie kvoli chlapovi, nie kvoli okoliu...kvoli sebe...

Bianca1236

pupavka ved uvidis co ti dr povie. a podla mna ked to nie je vulgarne tak preco nie aj po 50. hlavny ucel plastickej chirurgie je aby sa clovek citil lepsie vo svojom tele. tak smelo do toho. a spekulantka plne suhlasim s tebou. ja som co najskor riesila problem vygajdanych prs, ved je to nevhodne aby mlada baba bez deti mala prsia ako vydojena africanka. chcela som si este uzit mladost s adekvatnymi pevnymi prsiami. a mne dr hovorila ze omnoho mladsie za nou chodia, aj 18 rocne

pupavka007

Ahojte, baby čo myslíte nieje neskoro riešiť prsia v 40-tke? Ja sama neviem, som rozhodnutá tak 50 na 50... mám na budúci týždeň aj nezáväznú konzultáciu, bez nutnosti objednania... ale chcela by som počuť aj váš názor... ďakujem :)

Daisynka

sevilia

Ja som zvedava ako to bude po operacii lebo mi sestricka dnes volala a povedala ze si nemusim ani kefku nosit ze len ustnu vodu :) na nechty som bola hned zvedava lebo ja sa tym zivim preto dufam ze sa rychlo zahojim az mozem robit :(( o co mam strach lebo pri takej dolievke sa doost tie prsne svaly zapajaju....

rita149

dadulienka 8285 aj tam mám byť ráno o 8:00. tak sa možno stretneme :-). len dúfam že to najdem, lebo adresu mam, pomohlo by mi keby mi tu niekto napísal kde je ambulancia Mudr,Červeňa. na akom poschodi atd.

Daisynka

sevilia

Ja som sa na nechty pytala idem do Chirmedu a nemusim si ich dat dole vraj staci iba ukazovak jeden. A na nohach aby si mala odlakovane. A tych 10-15 min si neviem ani ja predstavit ja som bola na konzultacii vyse hodiny a aj tak by som brala este jednu :) ale este som si s doktorom telefonovala takze v poho :)

dadulienka8285

rita149
ja idem na kontrolu ku dokimu Cervenovi tiez 4.11 ale mam tam byt rano o 8.00
a konzultacia len chvilku cca10-15max.minut

Zuleko

Bellinka
Tak napríklad môj otec nevie o tom že mám silikóny, a paradoxne ten prvý týždeň ,čo ja som bola doma po OP s mamkou bol aj on s nami lebo mal chrípku a nič nezistil:-))))A s tou elasticitou tak to netuším,ja už som bola na predbežnej konzultačke,samozrjme,že dokotr tým nieje nadšený ale vravel že ak mám byť ja šťastná a spokojná že my tie 600 ml dá,ale to len predbežne sme sa rozprávali,to sa ho ešte všetko musím opýtať,ja som mala aj malý problém s hojením jaziev lebo povodne som mala male prsia a dali mi 390 impantat tak sa mi velmi natiahla koza a nechceli s ami hojit jazvy az po mesiaci my vyberali stehy.