Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

leus
super, ze to uz mas za sebou. teraz sa uz citis lepsie? mozno sa im zdali 300vky male tak preto ti dali vacsie, bud rada :)))

zajacik_006

leus
tak to som rada,ze uz mas po vsetkom. Ty si dost dlho cakala na operaciu,co si ja pamatam,zrejme kvoli tej hrcke. Tak Ti nakoniec dali 330ml? Dufam,ze budes spokojna,zvlast ked mas za sebou 2v1. Chudatko musis sa setrit,bolesti sa budu postupne vytracat,neboj. A aku znacku mas?

leus

baby
tak som doma, vcera ma operovali o 9tej a vraj som bola na oeracke 5hodin, ze som velmi krvacala vraj no a od Op po dnes vecer som spala vkuse, z kliniky ked som sla som na uluci aj zvracala :P, boli ma velmi hrudnik, inak sa to da, aj s pomocou brucha sa viem sama postavit, aj salku a veci viem v ruke drzat , len ma zarazil doktor miesto 300ml mi dal 330ml co som si vsimla az doma na preukaze tak tam idem zajtra volat

jazz24

Ahojte babulky))

tak dnes som volala do Novamedu a potvrdzovala termín operácie, už presne za mesiac ma to čakáá..jááj sa srašne teším, ale aj bojím:)dúfam ten strach prejde a nebude sa zvacsovať:)mám v hlave milion otázok, na ktoré si neviem odpovedat,lebo neviem čo ma čaká a nikdy som nic podobné nezažila:)aké to je ked sa zobudíte? nie ste také dezorientované,alebo niečo? bolest cítite hned, alebo za koľko? Ako to asi bolí?
tá prvá noc je aká?zobudia vás na stole, či na izbe až? viem..viem divné otázky, ale trápi ma to:(

Davidoff

ahoj moja, čítala som, že Ty s bola do večera na JIS-ke...Prečo? Boli nejaké komplikácie,či to je bežný postup??Ja budem operovaná v PK tam asi nie je JIS..tam Ti dávali infúzie,alebo niečo?Lebo baby niektoré tu písali, že v PK sa operujú len lahšie prípady..a ked budú mne aj nos aj prsia tak to je tiež lahký prípad, či to už nie?Alebo možno je to hlúposť, že iba lahšie prípady tam robia:)neviem zhodnotiť sama čo je lahší prípad, či sa to rozlišuje podľa toho koľko je človek v narkoze, alebo podla čoho:))Tebe bolo ako ked si sa zobudila?A nevieš čo Ti robil ako prvé?nos či prsia?dnes som nejak vystrašená:)
Inak ako sa cítiš? V dobrom závidím ,že to máš za sebou:)

Mata221

baby

ja uz tuto sobotu, no je mi tak vselijako uff. uz nech som tam, dufam, ze to tam zo mna trochu opadne ten stres..

manula

pupavka,podla mna nie je vobec neskoro riesit prsia ani v 45tke :) ak mas ten pocit, chod do toho, stale si mlada zenska :) ja mam 33

manula

rita,ked prides do Novamedu,su tam tabule, takze bez problemov a v budove,kde je mudr. cerven je dole recepcia, tam sa aj tak nahlasis a oni ta nasmeruju na poschodie :)

manula

bellinka,
citam co si pisala vcera, ja som mala takisto pred cez prsia 82 a teraz mam 90 a to mam "len" 400ml, takze nic extra takisto ,nikto si nevsimne ani poriadne :))) cakala som bomby tiez a neraz som tu pisala , ze sestra so svojimi 350ml vyzera teda ze ceckana a ja oproti nej nic moc :D
mam dojem, ze absolvujem,ak bude druhe dieta este jedno zvacsenie :))) takze uz ma nemrzi ci sa mi po druhom dietati zhorsia moje sucasne pocas kojenia a tehu alebo nie, aspon bude dovod na reopku :D

Daisynka

sevilia1

A ze som si aj myslela :))) ja idem 10...cize buduci stvrtok :) dnes som si bola akurat dat urobit predoperacne zajtra pre vysledky....zacinam mat zmiesane pociti ale tie radostne prevysuju :))T ides k Cervenovi ? to asi az tak skoro ta opka necaka hm....tiez som povodne chcela ist knemu ale terminze az na MAJ-JUN uf to som nechcela lebo na leto by som si prsia asi nedavalana leto uz musia byt fit do plaviek :))