Ahojte babulky))
tak dnes som volala do Novamedu a potvrdzovala termín operácie, už presne za mesiac ma to čakáá..jááj sa srašne teším, ale aj bojím:)dúfam ten strach prejde a nebude sa zvacsovať:)mám v hlave milion otázok, na ktoré si neviem odpovedat,lebo neviem čo ma čaká a nikdy som nic podobné nezažila:)aké to je ked sa zobudíte? nie ste také dezorientované,alebo niečo? bolest cítite hned, alebo za koľko? Ako to asi bolí?
tá prvá noc je aká?zobudia vás na stole, či na izbe až? viem..viem divné otázky, ale trápi ma to:(
Davidoff
ahoj moja, čítala som, že Ty s bola do večera na JIS-ke...Prečo? Boli nejaké komplikácie,či to je bežný postup??Ja budem operovaná v PK tam asi nie je JIS..tam Ti dávali infúzie,alebo niečo?Lebo baby niektoré tu písali, že v PK sa operujú len lahšie prípady..a ked budú mne aj nos aj prsia tak to je tiež lahký prípad, či to už nie?Alebo možno je to hlúposť, že iba lahšie prípady tam robia:)neviem zhodnotiť sama čo je lahší prípad, či sa to rozlišuje podľa toho koľko je človek v narkoze, alebo podla čoho:))Tebe bolo ako ked si sa zobudila?A nevieš čo Ti robil ako prvé?nos či prsia?dnes som nejak vystrašená:)
Inak ako sa cítiš? V dobrom závidím ,že to máš za sebou:)