Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

..naviac plánujem spojiť operáciu prs a nosa...o to viac by ma mrzelo, keby som sa rozhodla zle pri výbere chirurga...
Chcem poďakovat DAVIDOFF-ke-ani nevieš, ako blahodárne posobia tvoje optimisticke slova na niektore kocky (vratane mna)-dodala si mi odvahu spojit tieto dve operacie-myslela som, ze to nie je mozne, no ty si dokaz, tak verim a dufam, ze i mne sa zadari...

bambulkova

Ahojte,kočky. Som tu nová a plánujem podstúpiť operáciu u Dr. Mládeka v Nitre. Nájde sa tu niektorá z Vás, ktorá je s jeho prácou spokojná? Po prečítaní niektorých starších príspevkoch som zneistela, kedže 8.11. mám s ním konzultáciu.. :(

Mery NR

Katka,
ja som riešila práve túto dilemu pred 2 rokmi. Doma som už mala jedného krpca a vedela som,že raz budem chcieť aj druhé. Tiež som veľmi túžila po prsiach, tak som sem písala babám, ktoré mi poradili, že radšej nech počkám, keď chcem v blízkej budúcnosti ďalšie bábo. Tak som do roka otehotnela, mám doma 4 mesačné bábo a idem teraz.
A som aj rada, že som sa takto rozhodla. Kamoška si dala pred tehu a veru tie prsia nie sú už také ako pred (a kojiť mohla tiež len z jedného prsa). Ale to je pochopiteľné. Každá žena, ktorá je už matkou vie, že počas tehu a kojenia priberie 10-20 kilov, prsia im z pôvodných nuliek narastu na 2-3ky, takže už nikdy nebudú tvarovo také ako pred tým, či s implantátmi či bez nich.
Ale je to na tebe. Keď bábo nechceš tak skoro a máš trošku viac peniažkov choď teraz a po tehu a kojení si ich dáš opraviť. Ale pre mňa to je dosť veľká investícia, takže som radšej počkala

Katka54

sevilia1
MeryNR

Ďakujem za odporúčanie, práve som dovolala. Konzultáciu u Dr. Červeňa mám 23.3.2012 a termín opky 20.8., dúfam, že dovtedy vydržím. :) Ale budem si asi priebežne volať o termíny, či sa náhodou niečo neuvoľnilo..

To všetky baby ste takto dlho čakali na operáciu?

MeryNR

Môžem sa spýtať, či si sa rozhodla pre prsia už po tehotenstve alebo si ešte nerodila? Ja totiž zápasím s touto dilemou.. To je jediná vec, ktorá ma stále od toho odrádza.

Inak Barborke som už aj ja posielala fotku, tak už len čakám na heslo. Som zvedavá, chcem si urobiť prehľad a spojiť to s mojou predstavou..

nela311

manula

prosim ťa ako dlho trvá, kým mi barborka pošle prihl.meno a heslo do galerky?
som jej včera ráno posielala foto, tak aby som vedela, že kedy asi...
dakujem za odpoved

manula

lienka,
a ja mam 400ml a nie su obrovske,ale tak som o nieco "vacsia" ako ty, sestra ma 350ml od cervena a ma vahu a vysku ako ty a su teda dost velke, opticky vyzeraju viac ako na mne,,ale tak na kazdej inak ukazu...no ked sa dostanes do galerie, vies si urobit prehlad a posudis aj sama,ale pokial ti dr cerven navrhol 400ml a vie tvoju predstavu,ale chces mat tak nemusis vahat :)

manula

lienka,
posli svoje foto prs (staci bez hlavy) na mail barborke baskabahnova@centrum.sk a tá Ti pošle prihlasovacie meno a heslo do galérie