Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

leus

Uf 5 hodin :(( to dost dlho ta operovali....celkom zaberak pre organizmus taka dlha narkoza.....ale dufam ze to bude vsetko pohode a rychlo sa vyliecis :) a ta velkost ozaj tych 30 ml nieje ani vidno to ako keby si si dala maleho panaka navyse :) ja budem mat nakoniec 375 anatomi Vyssi profil a to mam pod prsiami len 63 a cez 73 tiez sa trochu tej velkosti obavam ale radsej väcsie ako male....drzim palce

bianca003

leus
super že už máš po :-) a ako píšu baby 30ml je nič , badatelny rozdiel je minimálne 100ml alebo aj 150ml... tak sa teš s nového dekoltu a skore zotavenie :)

zajacik_006

leus
ja mam anatomicke. Ale urcite,urcite budes spokojna,ze Ti nakoniec dali vacsie. Kazda jedna zienka Ti tu povie,ze by chceli vacsie. Vies mali sa nam. Tesim sa uz na Tvoje fotky,samozrejme,ze uz ked budes fit.

zajacik_006

leus a ja mam 159cm a 48kg,pod prsiami cca 68cm.Neboj budes spokojna,nie je to vela. Mas minimalny rozdiel 30ci50ml a myslim,ze k Tvojim mieram to bude akurat. A ozaj mas anatomicke alebo okruhle?

zajacik_006

leus,ved ja mam prave 330ml,ale mentor. Preto som ostala zaskocena,ze mas 330ml,lebo viem,ze Ty si chcela mensie. Ale ako pisala Jajka,asi sa k Tebe viac hodili tie vacsie,tak Ti ich dali. Ale urcite nebudu velke,len ked opuch ustupi,aby si este nechcela vacsie. Aku mas vysku,vahu a pod prsiami?

leus

mam nagor a ja si mylsim ze sa pomylili vo velkosti, vobec o tom nebola rec to az doma som si vsimla do piky ,ze mam 330 na preukaze ,tak teraz zhanam babu v galerke s tou velkostou, ktora mate take?