Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ciciky

kocky Mudr.Očenás ma robil,
skvelý doktor,sikovny odporucam a mam zname ktoré robil tiez...perfektne vyzeraju tie prsia

ciciky

ahojte:)
Prosim Vás kočky jazvy ste si natierali?
mne stredu vybrali dnes osm sa uz osprchovala :) super pocit:)
a mam cicaderma masticku tak som si natrela..dufam,ze sa mi do rana nic nestane :)
alebo radcej nenatierat?nemam ich skarede...
su pekne jemnucke...
DAKUJEM za rady

rita149

dadulienka8285 dakujem za info, možno sa aj stretneme zajtra, ked aj ja tam mam byt na 8:00. Len ma napadlo poobede že či som nemala zatelefonovat sestričke a potvrdit termin konzultacie, či to plati. Nepamatam siu či mi to ked som sa objednavala hovorila alebo nie. No už s tym nič nespravim, zajtra pojdem do BB a uvidím.

si4si

bambulkova

s dr. Mladekom nemam osobne skusenosti ale poznam aj spokojne ale aj nespokojne klientky musis posudit sama na konzultacii. Ak ti vyhovuje Nitra tak skus konzultaciu aj u dr. Marsala na jednodnovej chirurgii v NR a rozhodni sa sama. Vela stastia :)Dr. Marsala odporucam s osobnej skusenosti. som velmi spokojna

dadulienka8285

sevilia1
no gelove nechty musia ist dole aby videli pri narkoze,sfarbenie nechtov...

a NOVAMED sa nachadza smerom ku europe a potom odbocit na MC donald a potom uz ist hore na to sidlisko a tam sa opytas taka modra budova:)

dadulienka8285

sevilia1
no gelove nechty musia ist dole aby videli pri narkoze,sfarbenie nechtov...

a NOVAMED sa nachadza smerom ku europe a potom odbocit na MC donald a potom uz ist hore na to sidlisko a tam sa opytas taka modra budova:)