Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janica25

rita
Ja som vseliako spekulovala no asi si pockam na dr.Cervena som k nemu objednana 24.2 na konzultacku tak to je vtedy pol roka co budem po kojeni to je min.hranica aby sa mohli dat silikony a operaciu mam 11.7 len bude to narocne v lete.No ale este uvidim hadam budem skor ked niekto vypadne spolieham na to.A mam k tomu este malu 3,5mesacnu dcerku takze by bolo dobre aby uz chodila ked budem mat po opke.Ja mam miery cez prsia 85 a pod prsiami 77.Vyska 169 a 53kg.A kedy mam operacku?

rita149

janica 25 ahoj, ja meriam 170 a važim 52kg. budem mat anatomicke, prorovnavala som si 275 ml, a tie boli len o 2mm vačie na obvode, tak povedal to nie je taky rozdiel a este by mi asi ja na bokoch pretrčali. Ja vie m že je to malo , tiež rozmyslam ci som nemala trvat na vacsich ale myslim že doktor vie čo robi, ja mam mali obvod prs len 75cm a teraz by som mala mat o 9 cm viac nejakych 54 možno viac možno menej.rada by som vydela nejaku babu čo ma 235ml, ak vobec nejaka take tu má? ty maš kedy y kde konzultaciu ? a ke mas miery?

janica25

rita
a aku mas vysku vahu?
Ja byt na tvojom mieste by som isla urcite do vacsich to ti povie tu kazda jedna.Ja tiez nemam poriadne nic vsak pozri si galerku a chcela by som 350.

zajacik_006

jankamichal
volaj stale na kliniku,mam pocit,ze tu ziadna zena nemala take problemy,na ceskom omlazeni,ano. Mala si asi,resp.mas modriny,vsak? A odkial ti vyteka ta krv? Ak sa nedovolas,tak ti dam cislo na inu kliniku,kde tiez operuje tvoj lekar.

rita149

ahojte. tak konzultáciu mám zasebou. Mudr. červen mi odporúči Matrix by eurosilic. TMM2 235. este zvažoval 275 ale asi na mne vydel že sa bojím tak dal 235 :-). je to maličko oproti babam čo tu píšete o 450 :-))). Neviete či je tu nejaka baba čo ma 235ml, aby som mohla pozret ako to asi vyzera??? ďakujem

jankamichal

ahojte baby...

PROSIM VAS som dva tyzdne po opke a ked som bola v stredu na kontrole vraveli,ze mam asi v tom opuchnutom pravom prsku krv,ze to mam sledovat a do mesiaca sa dojst ukazat...no dnes v sprche mi zacala tiect z toho prsa krv tiekla asi pol hodky a teraz len ked si to stlacim..je to husta tmava krv..neviem sa na kliniku dovolat a neviem co mam robit, ci si to stlacat, aby mi ta krv vysla, ci si dat porprdu ja neviem co ma robit...povedali,ze ak je tam krv (na kontrole) tak ze ju budu musiet ihlou vytahovat..a ona mi takto sama ide prec, bojim sa toho vytahovania krvy ihlou..PORADTE PROSIM

Daisynka

BABYY

prosim vas tie co ste boli v Chirmede boli ste operovane aj napriek tomu ze ste napr mali prave menzes ?? Lebo mne akosi meska a na sto pro budem mat prave na opke ale uz nechcem aby mi prekladali termin uz mi ho raz prelozili :((((

leus

bianca
no volala som vecer, nekrvacam uz , som asi po ceste domov zakrvacala ,ale je to uz suche, mozem si prat podprdu :P Som sa pytala aj za tu velkost, tak mali vraj pre mna 2 velkosti a dr.sa rozhodol dat mi vacsie, zevraj mi to vraveli pri zakreslovani/co som bola vtedy vedla jak jedla taka nadopovana ,ze som ani nevedela o sebe :)) / som strasne spava , vkuse by som chrapala :)