Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankamichal

zajacik_006

ahoj..jaj uz treti krat to pisem,bo moja dcerka mi to stale vymazava..dufam,ze to teraz dopisem...tak dovolala som sa po dvoch hodinach...doktor z levic je niekde v ba a ocenas robi zakroky aj inde ako v leviciach,v pondelok mam ist k nemu do ordinacie do bb a budu mi to vraj cistit...ach tak som sa zlakla ked mi zacala tiect ta krv,ze som skoro odpadla..no teraz mi ide krv,no len vtedy ked si to tlacim a uz ma cely prsnik boli..tak s tym nerobim nic..a co robili tej kocke z cz,nevies mi povedat?asi ma to cistenie bude boliet..jaj bojim sa toho moc :( ale trosku mi odpuchol ten prsnik ako mi ta krv vysla..tak ked to vycistia bude to uz asi ok..dufam

leus

margaretka
no mna az priliz oblbli, mne dali vela premedikacie,az 3TBL, ja sa vobec nepamatam na to ked ma doktor pred opkou kreslil, vraj ma sestricky pri tom drzali...viem si urobit aj caj , viem drzat od prveho dna v rukach aj salku a tak, domov som sla na druhy den o 11 tej

margareta123

leus

a kedy ta pustili domov? a nemala si strach z narkozy? ako to je s tym "oblbovakom" pred narkozou, vnimas este nieco, alebo to je pohoda? a teraz po opke, ako to je, vies si napr. sama urobit caj a taketo bezne veci, alebo zatial len lezis?

gossip_girl

dadulienka
ty si nespominala ze mas nejaku nerovnost? ze to jedno prso mas ine? ako ti to nakoniec dopadlo? upravuje sa to? co povedal dr. ale z tvojho pred prispevku usudzujem ze si spokojna :) ja chcem ist tiez do mensich tak do 300 ml

dadulienka8285

rita149
teraz som kukala tabulku a mas rozmerovo presne take implantaty ako ja nagor cogel 290ml ,takze presne take ako ja len ty mas ES nemusis sa bat to budes mat pekne B

leus

margaretka
diky...ja mam dnes taky kriticky den, ma to dnes zacalo viac palit a akoby ma viac tlacili tie prsia, akoby boli viac opuchnutejsie ci co, aj rebra ma bolia...personal je super, sestra v nocnej bola taka starostliva sa ma kazdu chvilu pytala ako sa mam, az mi sla na nervy :)) ze ma nenecha spat :P

dadulienka8285

rita149
a neriad sa babami co tu maju tolko ml skor napis aky profil a presny typ ,lebo to je dost rozdielne a v galerii na poslednej starne je podobna kocka a ma to pekne :)

dadulienka8285

rita149
Ty si bola s priatelom a s tou kozusinkou na krku? a ja mam 290ml a je to akurat a tiez ja som chcela vacsie ale bala som sa aby nepretrcali a boli akurat doveruj doktorovi on fakt vie co robi ja som chcela kusok vacsie ale povedal ze tieto si na mne vie predstavit a ked ma dnes videl bol spokojny a ja tiez nemam sice bomby ale som rada ze mam prirodzene prsia a su krasne kazda kamoska mi ich obdivuje ...aj male pekne urobene prsia su krasne a myslim si ze niekedy ovela krajsie ako vacsie a neboj aspon Ty neovisnu!!!

margareta123

leus

super, ze uz to mas za sebou, prajem Ti skore zotavenie a aby prebehlo vsetko bez komplikacii! potom neskor, ked uz budes fit napis prosim ake mas dojmy z toho celeho, co lekari a sestricky a tak...ale v prvom rade si poriadne oddychni a setri sa :)