Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

mimka69,
ja som tiež uvažovala najprv nad NR, keďže by som to aj mala hneď v mieste bydliska. aj som tam volala, ževraj do mesiaca konzultácia a mesiac na to operácia, ale nakoniec som si to rozmyslela a počkám na Červeňa. potom daj vedieť ku komu ideš a aký si mala z nich dojem. držím palce :-)

Zuleko

No baby,masáž so silikónovými prsiami katastrofa aspoň pre mňa,moje sú niejaké tvrdé asi:))Ukladala som sa na tom stole asi 20 minút nehovoriac o tom,že masér musel podomňa naukladať uteráky:-))hehe

solnicka

tak cavelko baby...tak ja uz zajtra idem....este si to asi stale nejako neuvedomujem ale asi to je lepsie...nemala som cas stresovat aj ked musim povedat ze mi to pomaly ale isto dochadzat :)))
Idem k Dr.Cervenovi, jedine coho sa obavam je cesta po opke domov (HE)...juuuj dufam ze to prezijem, este absolvovat zajtra rano pred opkou predoperacne a som druha na rade...Juuuchuuu!!! :)
Ide este niekto zajtra?

Mimka69

Mary NR
ok, do BB zavolám cca dva týždne pred termínom, na opku idem do NR, vraj sú tiež skvelí tak som zvedavá ale čo som videla baby na vlastné oči tak majú krásne ceciky, budúci týždeň mám volať a presne mi povedia kto ma bude robiť a akú veľkosť mi dajú,...
a ďakujem za Barborku10, no zatiaľ som nenašla jej mail, ak ho niekto má prosím napíšte. Vďaka...

Mimka69

Mary NR
ok, do BB zavolám cca dva týždne pred termínom, na opku idem do NR, vraj sú tiež skvelí tak som zvedavá ale čo som videla baby na vlastné oči tak majú krásne ceciky, budúci týždeň mám volať a presne mi povedia kto ma bude robiť a akú veľkosť mi dajú,...
a ďakujem za Barborku10, no zatiaľ som nenašla jej mail, ak ho niekto má prosím napíšte. Vďaka...

repka

drndula

ja mam sice asi ine miery - ja mam 175 cm a 56 kg... a mám 450 okrúhle.. no a teda ak by boli uz len o trosku vacsie by som bola len cicky a nic ine... podprsenku ak nájdem 70 F tak som stastna.. inac nosim 75E a obvod mi je velky.. ale musim povedat, ze som spokojna :) ... velmi sa zmenili od operacie - mam uz 4 mesiace po a su uplne ine, krajsie...
..ale ja tiez ako kazda ina by som ti poradila ist do vacsich .. po case si na ne zvyknes a budes lutovat, ze si nesla do vacsich...