Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

rita149

aha tak ty budes mat anantomy...noo tak to ti neporadim
ja som sa rozhodla ze chcem okruhle a vraj budu fajn...ak nieco vygooglis tak smelo porad...
aky je vobec rozdiel medzi eurosiliconmi a nagormi...(citala osm ze nagory su tvrdsie)..tak neviem no...a ted babo raĎ..:DDD

drndula

lucy 009

ano oni ta budu mesiac pred op kontaktovat resp.im mozes zavolat ty a potvrdit termin,zavolat do Siklienky a objednat si cez telef.implose a podprdu.peniaze im posli na ucet do tatrabanky.ostatne uz nemusis,onik ich im dodaju do terminu opky.v den opky zapaltis rano ucet za opku a ides nato!!bola som v piatok na konzul.tak som mudra (este si nieco pamatam)...potreb.kompletny zdravotny zaznam od obv.doktora interne tie papiere co ti dali na konzul.so sebou a ak si si mala dat urobit aj sono prsnikov tak aj to..tot vsio..:D

drndula

lucy 009

ano oni ta budu mesiac pred op kontaktovat resp.im mozes zavolat ty a potvrdit termin,zavolat do Siklienky a objednat si cez telef.implose a podprdu.peniaze im posli na ucet do tatrabanky.ostatne uz nemusis,onik ich im dodaju do terminu opky.v den opky zapaltis rano ucet za opku a ides nato!!bola som v piatok na konzul.tak som mudra (este si nieco pamatam)...potreb.kompletny zdravotny zaznam od obv.doktora interne tie papiere co ti dali na konzul.so sebou a ak si si mala dat urobit aj sono prsnikov tak aj to..tot vsio..:D

drndula

solnicka,

tebe prajem zajtra pevne nervy (hadam do rana nieco pospis-ja len na komzult.ked osm isla atak som nespala poriadne..som zvedava ako to bude ked pojdem pod noz he he h e)...daj potom vediet co a ako..budeme my cakatelky velmi radi
ake ti p.dr.cerven dava?

Nela111

adka_22
Az teraz som si pozrela vsetky tvoje fotky, co mas v galerke..a hovorim WOOOOOOW!!! Uzasne! Vyzeras ako modelka. Uplne ti novy hrudnik zmenil postavu! Fakt skvela praca pana doktora. V dobrom zavidim.

lucy009

ahoj Rita149
termin op.mam 15.decembra.Tak si tam teda radsej zavolam, len som si nebola ista, lebo ked mi sestricka davala termin opky tak mi tusim hovorila ze ma budu kontaktovat cca mesiac pred opkou.
A ty mas kedy opku?