rita 149,
podla toho ze sa pytas na tieto dve znacky asi ides k dr.cervenovi, ze?
vies co ja som bola na konzultacii u neho a v podstate som sa nato ani nespytala,aky je v nich rozdiel.ja som chcela gulate a to odporucil eurosilicony ,pri tych nanatomoch je asi rozdiel to neviem..ako tak kukam do tych papierov od nich,a to znacenie-vyzera to tak..
kazdopaxdne sa radsej opytaj..popripade daj vediet..nagory su anantomy drhasie,celkovo su anantomy drahsie a to cca o 300eur..
doktor sa zastaval aj erurosiliconov ze je spokojnost na oboch strananch a s nimi robi velmi rad,tak som nad inou znackou ani neuvazovala,aj ked pravdu povediac,chcela som mentory.ale aj sestricka aj dr. ti povedia ze je to len o vyssejsume za implose a kvalita je porovnatelna..najdrahsie su vraj Natrelle,ale ked som sa dr. trsku pytala aky je v nich rozdiel (mentory,aurosilicony,nagory,polytechy) ooproti tymto natrelle,povedal ze nikto nevie :D
kocky az mate niektora uz urobene prsia a mate fotky,mohli by ste mi ich ukazat (neverejne) zaujima ma hlavne velkosti 400ml gulate.neviem ci to nie je vela,aby osm potom neplakala ze som si nedala vacsie ak sa rozhodnem pre 350.kazda jedna ktora to uz ma za sebou povie po opke,ze kludne by isla do vacsich..a ja uz v buducnosti isto opatovne zvacsenie neplanujem,budem rada ak "prezijem" tuto opku hihihi.
dakujem pekny dniik