Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

drndula, ano idem k Mudr.Červenovi, budem mať anatomicke a eurosilic. by matrix. len jedna znama ma tiež anatomy Nagor a ma ich fakt krásne!!! Neviem teda či Mam objednať Nagor alebo Eurosilic.

drndula

BABY mica

ahoj, to fakt?so rada ze konence niekto s takym rozmerom ako budem mat ja...pozeral asi resp.videla si niekomu v galerii tuto velkost ako to vyzeralo..rada b som to videla,porpipade ak mozes mi niekoho odporucit,by som sa na neho nakontaktovala aby osm si vedela urobit aky taky prehlad..a dostat to do oka..pan dr.mi povedal na konzult.ze vam tam istotne minimlane 350 dam (kedze chcem take pekne trojky).no a nakoneic hovori ze kludne si mozem dat aj 400 je to kde sa tam pomestit v pohode a nebude to vyzerat umelo,tak som rada...ale je to na mojom rozhodnuti,do nicoho ma netlacil:D povedal mi ze pri sucanosnej velkosti prsnikov (mam jednotky vytahane) to pri 400ml budu take Dcka kosiky.ale to neznamena ze su to automaticky stvorky..zavisi od toho aku stavbu tela mas teda aj podprdy maju ine znacenia a na kazdom z nas to vyzera inak a ina velkost sadne..tak dufam ze sa nemylil,neviem si predstavit ze by som tam mala stvorky hihi...aj ked muz sa istotne potesi..sedeli sme v cakarni a mal tam vyvesenu Cifrovu (fakt pekne urobvene prsia-ma 500ky) tak mi povedal ze ci nechcem take...to by som uz neprezila..a aj dr.povedal ze ona bola len o kusok vysia dokonca utla v pleciach a na hrudi a napriek tomu to vyzera super..tak neviem no ale ja by som uz do takych nesla..napis mi mozeme pokecat.papa

drndula

rita 149,

podla toho ze sa pytas na tieto dve znacky asi ides k dr.cervenovi, ze?
vies co ja som bola na konzultacii u neho a v podstate som sa nato ani nespytala,aky je v nich rozdiel.ja som chcela gulate a to odporucil eurosilicony ,pri tych nanatomoch je asi rozdiel to neviem..ako tak kukam do tych papierov od nich,a to znacenie-vyzera to tak..
kazdopaxdne sa radsej opytaj..popripade daj vediet..nagory su anantomy drhasie,celkovo su anantomy drahsie a to cca o 300eur..
doktor sa zastaval aj erurosiliconov ze je spokojnost na oboch strananch a s nimi robi velmi rad,tak som nad inou znackou ani neuvazovala,aj ked pravdu povediac,chcela som mentory.ale aj sestricka aj dr. ti povedia ze je to len o vyssejsume za implose a kvalita je porovnatelna..najdrahsie su vraj Natrelle,ale ked som sa dr. trsku pytala aky je v nich rozdiel (mentory,aurosilicony,nagory,polytechy) ooproti tymto natrelle,povedal ze nikto nevie :D
kocky az mate niektora uz urobene prsia a mate fotky,mohli by ste mi ich ukazat (neverejne) zaujima ma hlavne velkosti 400ml gulate.neviem ci to nie je vela,aby osm potom neplakala ze som si nedala vacsie ak sa rozhodnem pre 350.kazda jedna ktora to uz ma za sebou povie po opke,ze kludne by isla do vacsich..a ja uz v buducnosti isto opatovne zvacsenie neplanujem,budem rada ak "prezijem" tuto opku hihihi.

dakujem pekny dniik

lucy009

Manula
a ty by si prijala vacsie? Lebo si predtym pisala ze mas tie 400 ml super akurat k tvojej postave. Ja mam o 2 kila menej ako ty,podobnu postavu ale chcem ist do vacsich. Mas este v plane babo? Ja mam este v plane tak do troch rokov len mam trochu obavy a ake budu potom..

lucy009

Baby, tie co ste boli u Cervena sestricka vas kontaktovala pred operaciou, alebo tam treba zavolat a potvrdit operaciu??

Daisynka

babenky

Myslite ze mozem ist na operaciu aj ked by som bola predtym chora lebo som dnes vnoci vracala a teraz mam aj horucku...opku mam mat za 5 dni :((

Mery NR

Mimka69,
ok, ako uznáš za vhodné. Stačí podľa mňa keď tam zavoláme pár týždňov pred konzultáciou keď už budeš vedieť naisto, že nepôjdeš. Lebo si budem musieť potom zrušiť aj ja môj termín na konzultáciu z 2.marca. A teraz ku komu a kedy ideš na operáciu?
do tej galérií ti musí poslať prístup Barborka10. musíš si odfotiť prsia (teraz ešte pred operáciu bez hlavy) a poslať jej fotku na e-mail a ona ti pošle presné pokyny. lenže jej e-mail adresu som už zabudla, pozri si pár stránok tu dozadu, je to tu určite