Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

doktor povedal ze je vsetko ok.ze uvidime na dalsej kontrole.tak som zvedava.a na jazvy si natieram contraktubex.pekne sa mi hoja.a som mu vravela ze ma este pobolievaju,tak nato mi vlastne nic dokopy nepovedal.len ze je vsetko v poriadku.

leus

lucky
ja idem 29ho, tak co si sa ho neopytala ze co ta to tam boli?A na asymetriu co povedal?Jazvy si osetrujes niecim?

Mata221

rita149

ahoj, ano ja som ti to pisala, nemozem ju este teraz vystriet, boli ma to, taha to..v utorok som bola na stehoch, doktor a aj sestricka mi hoorili, ze niektore to mavaju ze to tak taha, boli, treba to rozcvicit..aj mi povedali, ze ako sa to vola, ze co sa ti tam spravi, ale zabudla som..povedz to dnes doktorovi, spytaj sa na to a potom prosim ta napisa, ze co ti povedal, ten nazov..lebo ja som zabudla..ale ze to treba rozhybat, rozcvicit..mna to taha, boli este dnes, a aj na dotyk ma boli ta ruka, ale zapajam tu ruku, hybem nou, aby sa to rozhybalo..:)
a minule si sa ma pytala, ze u koho som bola- u doktora Cervena :)