Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gypsi1

666_martinka
Na kontrole to bolo práveže veľmi príjemné. Doktor sa stále usmieval,(očividne bol spokojný so svojou prácou). A to strihanie uzlíkov nebolí, ja som mala asi štyri a mám vstrebataľné stehy. Prsia mi nestláčal ani nič podobné. Len si ich obzeral a ja si ich tiež zatiaľ nemám stláčať.
Mám 325 guľaté vysoký profil a pooperačnú podprdu 75a. Ale keď som si ju skúšala pred opkou, tak som v nej mala prsia úplne stratené. Teraz ju mám pekne vyplnenú, len som vždy otlačená pod prsiami. Dávam si ju dole tak na pol hodku denne, ale vždy si len sadnem aby sa mi s nimi nič nestalo. S veľkosťou som veľmi spokojná. Keďže to okrem priateľa nikto ani netuší, tak som nechcela aby to bolo na pohľad vidieť. Teraz je to ako keď som nosila vypchatú podprdu. Také slabé trojky.

666_martinka

barbora10

ahojk ja som ti pisala este v utorok vecer pre operaciou ze ake su nove hesla a nedoslo doteraz naspat nic..

666_martinka

takze na kontrole nic nebolelo nemusim sa bat?hej)) a tebe aku to daval velkost? a si s velkostou spokojna? ja mam 400,3 este aj sestricka hovorila ze 400vky uz su dost..a nne pripadaju dost male...mam pooperacnu 80B...myslis ze to su tam tslacene a budu vacsie:/ a ty aj niekedy ych chodis be z pooperacnej:)?

666_martinka

takze na kontrole nic nebolelo nemusim sa bat?hej)) a tebe aku to daval velkost? a si s velkostou spokojna? ja mam 400,3 este aj sestricka hovorila ze 400vky uz su dost..a nne pripadaju dost male...mam pooperacnu 80B...myslis ze to su tam tslacene a budu vacsie:/ a ty aj niekedy ych chodis be z pooperacnej:)?

666_martinka

666_martinka

cica666

ahojte baby. som tu poveeeelmi dlhom case a citam,ze pribudlo velmi vela novych prsatic. chcela by som si pozriet galerku, ale uz ani neviem kde a ako. poradi mi niektora?