Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dakovna

666_martinka,
aj mna bolia rebra ale len na dotyk, su take citlive. To urcite prejde som len 2 dni po opke, takze chapem. Ja zas ked menim polohy, z lahu do sedu a naopak, tak citim taky tlak a palenie v prsiach ale je to len chvilu a potom Ok. Stale beriem kazdy cca 4hod Ibalgin fast a pred spanim vecer si davam Flector. Inak dost ma svrbi chrbat a uz aj prsia zacinaju.

666_martinka

este som chcela, aj vas tak strasne boleli po operacii rebra? ja tie pod prsiami mam bolestive aj citlive na dotyk

666_martinka

gypsi1

jej no tak to uz sa tesim na tu kontrolu ked si ich uvidim:)) a ty si uplne spokojna?:)

ja som mala predtym take vacsie 1, niekedy pred kramami aj pekne B...a mam 400ml okruhla..ale profil neviem aky to mi nehovoril:D ja by som chcela take plnsie C tak snad budu ako som chcela lebo takto v podprsenke je to tazko povedat...ja mam 80B pooperacnu ale vravel ze Bcka mat nebudem ze to len preto ze to musim mat stiahnute tak som zvedava...ty teraz kedy ides zace na kontrolu?

barbora10

cica666

napis mi na mail kendra10@centrum.sk

chodievaju sem vselijake individua,takze dievcence nedavaju uz len tak niekomu navod ako sa dostat ku galerii:)