Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

matulka23

nech sa paci:)a ako rychlo si sa prejavila!po prve,tu nie si na omlazeni.cz,cize ako to funguje tam,ma vobec nezaujima.tu mame iste pravidla,ktore tu kazda dodrzuje a tak nam to vyhovuje a ak sa ti nepaci,ze ich treba dodrziavat,tak na omlazeni mas tych fotiek neurekom!takze radu ako to tu funguje si dostala.nikto od teba nechce ziadne litanie,ako si to ty nazvala,ale heslo do galerie necakaj!!!takze na tvoju otazku,ako to tu funguje si odpoved dostala.ake pozicaj,take vrat...

sisente

barbora10
ved ja som jej napisala ze ako sa tam dostat, je to na tebe, ak ho vobec este chce
martina23
ked sme uz pri tom, kam teda ides a kedy? ak ta teda toto trosku neodradilo... ja som bola vcera prvy krat na omlazeni, som citala forum, ale na albumy som tam nenatrafila, nejako to tam nepoznam, ja len tu :)

barbora10

sisente

a aby si to nechapala vzlom,ja som na to chcela len upozornit..aj teraz mi poslal mail niekto,kto stiahol fotku z netu,samozrejme tu foto som uz xkrat videla vo fotogalerii plastickej chirurgie,kde maju vystavene svoje prace niektori doktori,takze nedavat hned postup,nech sem najprv dotycna prispieva a myslim,ze vtedy sa aj sama dozvie,aky je postup,ved sa to tu stale spomina...

Matulka23

Prepáč barbora10, ale je to smiešne, aby som sa dostala do galerky musím tu najskôr vypisovať litánie :)som tu prvý krát nechcela som len garelku, ale radu ako to tady aj funguje ....som na českej stránke omlazeni.cz a tam si s dievčatami normálne posielame fotky a zverejnujeme ich medzi sebou...viem sú všeliaký ludia, ktorý toho zneužívajú, ale keď chceš poradiť a potrebuješ to hned-fotky k tomu patria fajn ako chceš dávať mi ho nemusíš....

barbora10

sisente

to je sice pravda,ale od tendy to nebol hned prvy prispevok,kde sa zaujimala o galeriu.ako prve sem prispela tym,ze ci ide niekto na operaciu k ocenasovi...proste sem najprv prispievala a bolo jasne,ze to mysli uprimne,cize na zaklade toho som sa rozhodla,ze jej to heslo poslem.milerada ho poslem kazdej,ale nie hned na prvykrat ako sem prispeje.mozno ze to aj matka mysli uprimne,moze mat vazny zaujem o augmentaciu,ale to sa dozvieme az ked cosi viac o sebe prezradi!z jedneho prispevku o nej totiz nic nevieme a vzhladom na okolnosti,ktore sa tu udiali to riesim takto.chcem sa vyhnut tomu,aby dievcata cakali na heslo prilis dlho,cize sa budem snazit poslat ho co najskor,ale urcite nie hned ako sa tu niekto novy objavi.

sisente

barborka10
ved minule som jednej pisala ze musi pravidelne prispievat az potom dostane a ty si nato odpisala, ze hadam nema teraz cakat mesiac, ze jej das hned, tak ja neviem potom... necham na ine teda nech radia novym...

barbora10

neviem preco davate hned ako sa dostat ku galerii???ved slecna sem este ani ine nenapisala,len to kde je galeria...

matulka23

ber to v dobrom,ale nemozem hned kazdemu kto sa tu objavi posielat heslo.

sisente

Matulka23
vitaj kocka medzi nami ceckanami :)
Ak chces smirovat v galerke, tak musis poslat foto prs bez hlavy, zatial teda pred operaciou na adresu kendra10@centrum.sk, a baba ti posle link s menom aj heslom do galerky a tam mozes pozerat odusu ;)

Matulka23

Ahojte kočky, som tu nová :) neviem ako to tu funguje, aby som si mohla pozrieť galerku a poradiť sa. ďakujem velmi pekne