Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Mata221
ja som soferovala na 10 den,mala som troska problemy,ale dalo sa zvladnut. Moja kamoska soferovala na 5den a hovorila,ze jej nic ine nezostavalo a v pohode to zvladla,dokonca s nakupom.

Mata221

fakt?! super :) ze by som vyskusala?! bolesti nemam- klop,klop, keby som vedela uz normalne ruky zdvihat- tak uplna parada :)

gypsi1

Ja som začala šoférovať 12 dní po opke. Už som nemala skoro žiadne bolesti. Len ma občas v nich pichalo.
666_martinka
Som s nimi spokojná veľmi. Ani opuch som nemala. A tá podprda skresluje, pod ňou sú väčšie. Na kontrolu idem po ďalších dvoch týždňoch. Vychádza mi to na piatok.

vasen09

ahojte,

ja som zacala soferovat 13 dni po operacii,chvalaohu sa na mojom aute lahko preraduje,takze bez prolemov,len spiatocku davam dvoma rukami,.. uz som sa bola aj v meste zabavat,bolo super :))

leus

mata
este po 3tyzdnoch som mala problemy, podla mna je este skoro...ja som pri preradovani do jednotky a z trojky do dvojky pocitovala bolesti, aj mne to slo na nervy ze som potrebovala vzdy sofera, ale radsej ako si tam nieco pokafrat

Mata221

leus

a ako? dalo sa? ja mam dnes 2 tyzdne po OP, a uz by som aj isla, lezie mi to na nervy stale cakat na niekoho, kto ma odvezie.