Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Matulka23

Ahojky, ďakujem, že si sa ma zastala, mrzí ma to, ale nikde som sa ešte nestretla s takýmto prístupom radím sa na viacerích strankách...ja som ešte menšia :) mám 160 cm, 52 kg, mám pevné Ačka obvod pod prsiami 71 cm, chcela by som také 3čičky menšie :)taže je to málo že

barbora10

sisente

ja sa tu nejdem s tebou dotahovat,mne ide o to,aby sa nepisalo hned ako sa dostat ku galerii,mne je uplne jasne,ze ak bude niekto chciet,tak sa k nej dostane,ale ak sem niekto napise prvykrat a hned ma zaujem o galeriu,tak to netreba hned pisat.a tenda sa ako prve nepytala na galeriu,najprv sem prispievala a neboli to iba 3 prispevky:)nechajme to tak,pozri,mne to moze byt uplne jedno,ale niektorym dievcatam vadi,ak by pozeral niekto ich fotky,cize sme sa dohdli,ze tu budu iste pravidla a mne sa uz naozaj druhykrat menit heslo nechce:(viem,ze si to nemyslela zle,ja to heslo dam aj matulke,ale ak v prvom prispevku sa zaujima hned o galeriu,tak nie.ja neziadam,aby tu vypisovala ak o to nema zaujem,ale ak to mysli vazne,tak nemyslim,ze by jej tato podmienka mohla tak prekazat...a nenapisala som jej nic zle,aby tak reagovala.

sisente

Matulka23
ved tu to tiez tak chodi, ze foto bez hlavy... podla mna treba ratat aj s tym ze to vidi vela nepovolanych ludi, ale tazko to spoznat ked nemas hlavu, ked niekto si to nevie predstavit ze ho spoznaju, radsej foto nedavat nikde na net... A ake mas miery?? 280 je dost malo podla mna... ja som krpes 162 a 51 kil, mala som predtym Acka a mam 370 anatomy a su preblesky ked sa mi vidi, zeby som viac zniesla :))). Ale spokojna som.

sisente

Matulka23
ved tu to tiez tak chodi, ze foto bez hlavy... podla mna treba ratat aj s tym ze to vidi vela nepovolanych ludi, ale tazko to spoznat ked nemas hlavu, ked niekto si to nevie predstavit ze ho spoznaju, radsej foto nedavat nikde na net... A ake mas miery?? 280 je dost malo podla mna... ja som krpes 162 a 51 kil, mala som predtym Acka a mam 370 anatomy a su preblesky ked sa mi vidi, zeby som viac zniesla :))). Ale spokojna som.

sisente

barborka10
diky za pridanie foto ;) a sorry, mrzi ma to, ale myslim ze ani Matulka23 to nemyslela v zlom, teda dufam :)

Matulka23

Mne o tomto na omlázku napísla jedna babulka že či o tejto stánke viem ...tak som sa tu zaregistrovala...idem 31.1. na augmentáciu Interklinik doktor Rácz, anatom, 280 ml, pod sval...chcela som sa poradiť či to neni málo chcem síce prirodzenejšie, ale bojím sa, aby to nebolo málo....a na omlázku si fotky vkládame normálne na profil kde to vidia všetci čo sa zaregistrujú, sme tam anonimne a tvár si nefotíme...alebo na správy

sisente

barbora10
a tenda tu bole vtedy nova tiez, mozno prispela troma prispevkami predtym? ak si toto niekto citava a chce sa dostat, tak je jasne ze dostane, napise zo tri dni a je tam, lebo prispieva. Ja to tiez nemyslim v zlom na teba, ale chapes ak chce, spravi to tak ze oklame prispevkami... to je moj nazor