Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Matulka23

jejda tu nie, prepáč, ale odchádzam s tejto stránky na spovede a riešenie či sa hádať alebo nie nemám čas a ani záujem

Matulka23

sisente - máš ich krásne :)

barbora10 - ja sa nehnevám a hádať sa tiež nechcem, nie som poberták s toho som už vyrostla v pohode...

sisente

Matulka23
no tak tam pojdem asi omrknut :) podla mna nie je vela tych 350. Ja som bola pred cca 3 tyzdnami v BB u MUDr. Cervena

barbora10

sisente

ale ja som s tebou v mieri:)sme si to vyjasnili a je to ok...

matulka

aky pristup myslis?to ze nechcem dat heslo hned kazdemu?nemozes sa predsa hnevat,ale nejak chranit galeriu musim.mne to dalo vela prace,kym som zmenila heslo a o nic ine,ako chranit foto dievcat mi naozaj neslo!heslo by si urcite dostala aj ty,a ani by si nemusela dlho cakat,len som si chcela pockat na viac prispevkov od teba...

Matulka23

OOj 350 :) uvidím čo na to doktor, ale išla by som do toho :) neviem si to predstaviť preto sa pozerám foto a podla toho sa rozhodujem či väčšie ...a ty kde si bola na opke?

Matulka23

jééj ty si zlatá, je to jednoduché zaregistruješ sa a dáš si na profil foto...ja si tam dám zajtra ako sú moje A teraz na tom a potom samozrejme po zákroku-väčšinou každá tam píše svoj ,,príbeh,,

sisente

Matulka23
ja som mala pod dakych 72 a cez 82 predtym, teraz mam 90 zatial. Ked su nazivo sa mi zdaju akurat, mozno viac sa mi paci to opuchnutejsie :) vacsie, ale na foto podla mna vyzeraju dost maxi. Foto riadne skresluje, zdaju sa vacsie vsetky. Viem sa do tvojej koze vzit, tiez som mala paniku ze budem ceckata riadne, a chcela som trojky take ze trojky ozaj ;) no bala som sa velmi tych 370 ale ak ti mozem, tak urcite si daj aspon 350...