Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

kvet11

Ty ideš do práce až o 3 týždne? Waw,zá vidím, tak to je jasné že už budeš ok aj s rukami a so šoférovaním určite nebudeš mať problémy...ja som bez auta nemožná,ale už sa dá v pohode
tie pásky, však uvidím, kúpila som ich v sobotu tak ich mám tretí deň, čiže trikrát odlepenie, umytie, nalepenie, zatiaľ držia, otestujem a dám vedieť, Ty ideš na stehy kedy? Až 11-teho? Dovtedy budú odskúšané a poinformujem aby ste zbytočne nevyhadzovali peniažky..

anett101

roka96
dakujem za cisielka.

no objednali ma az na marec mna porazi to je len konzultacia to kedy bude opracia takto za rok ?ten dr co odpisuje za červena mi napisal ze konzultacie objednavaju november december januar nie az marec :((

kvet11

february

v stredu budem dva týždne po operácii tak dúfam že potom už zvládnem aj ja šoférovať :))
tak keď teba bolia teraz tie ruky až keď dvihneš nad hlavu tak to až tak ja pri práci nedvíham no o tie tri týždne by som už hádam zvládla pracovať...

tiež si myslím že to nemala silikónové náplaste a tie tvoje čo máš sa mi pozdavajú hlavne preto že jeden ten pasik môžeš používať tak dlho :))

nikolet09

february
ahoj, všimla som si, že ideš na kontrolu 18.09., ja idem tiež v ten deň o 12...ty ideš o koľkej? možno sa aj stretneme :)

bimbi

Macka
Poslala som ti mailik a dakujem :)
February
Veru ja ked dom prestala fsjcit, tak mi skoro pol roka nechutila kava bez cigy, tak som ju aj obmedzila, ale potom to preslo.. Tak vydrz!

Lucia3110

cicimici

dakujem moja, zlatá si (: no je pravda ze som toho vela nenaspala, skor som sa celu noc prehadzovala a uz som asi polhodinu hore..ozvem sa hned ako sa mi bude dat..piercing mi dala dole ta kamoska v studiu takze je to ok :)

cicimici

Lucia3110

Lucinka moja kraaaasna ty uz asi buvkas :( mrzi ma ze som ta nestihla ale od stvrtku na teba myslim v jednom kuse..velmi velmi ti drzim prsteky na zajtra a moc budem na teba mysliet..som si ista ze vsetko pojde ako po masle..prajem rychle prezitie prvych pooperacnych dni s co najmensimi bolestami a rychlo sa nam ozvi..ja budem netrpezlivo cakat..no ako ozaj s tym pearcingom?odstraneny?:DD tesim sa spolu s tebou na zajtra vlastne uz dnes..urcite to zvladnes super..xxx

february

kvet11

môžem dvíhať ruky, ale ešte ma to trošku bolí,keď ich dám až nad hlavu, len pri umývaní vlasov to robím, inak to nesilím, šoférovala som prvýkrát 7 dní po opke, ale moc to nešlo, bolela ma ruka pri preraďovaní,tak som radšej ešte pár dní počkala a tento týždeň som už celý chodila do roboty na aute, je to lepšie,už mi to nerobí problémy..
čo sa týka tých náplastí tak myslím že to čo mala tvoja kamoška určite neboli silikónové a keď si ja prerátam že z toho pásu nastrihám 10 plátkov, tak ma vlastne jeden vyjde 3,50e a dá sa opakovane používať 2-3 týždne, tak to zase nie je tak hrozné, ale môžu byť dobré aj iné, nielen silikónové,ja s tým skúsenosti nemám,len čo mi doporučil doki :)

kvet11

ewel007

budem si kupovať tie naplasťe ale rozmýšlala som aj nad tými čo má february ale ta cena je teda dosť vysoká ale keď sa dajú použiť na dlhšie tak to tiež neni zlé....

ja som sa tiež bola poprechádzať dnes treba sa trochu vyvenčiť :))
do práce sa chystám asi až tak o tri týždne dúfam že už budem môcť pracovať...

cleopatra

ja tiež chodím ešte zhrbená a to tvrdnutie si myslím že budeme mať ešte dlho... a to pichanie tiež pocitujem alebo taku chvílkovú čudnú bolesť....

february

ty si na tom ako čo sa týka rúk môžeš už v pohode dvíhať?? a už aj šoféruješ?? obdivujem tie baby čo povedia že na štvrtý - piaty deň šoférovali... ja som včera skúšala a ešte to nešlo :((