Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

macka7

bimbi

napísala som ti mailík, tak sme dohodnuté :)

kvet
to hej keď zapájaš aj telo fyzicky do práce, to by nebolo vhodné ísť už po týždni do práce, to by si sa ešte zbláznila v práci:) len ja sa bojím troška toho , že ja musím už teraz povedať kolegyniam koľko dní si budem brať voľno a v práci to mám všelijaké, lebo robím 12tky, tak snáď to teraz odhadnem na 7dní a nebudem mať potom problém..

barbinka84

cleopatra

ty si mala modelaciu a posuvany dvorec na oboch prsnikoch ci len na jednom?
ja mam len na jednom a uz som si videla ako to vyzera a zatial nie som velmi spoko,,bo jedno je take druhe take :(

tomasova

sunny
dakujem..samozrejme mi ide o cenu ale zase riskovat nechcem u nejakeho o kom som nepocula.tu mi dala jedna baba tip tomu mladekovy,mam to blizko a vyskusam konzultaciu...ty si uz po??a kde si sola ty??

nikolet09

february
Tak to je fajn :)...no cítim sa zo dňa na deň lepšie...trocha pravé prsko ešte cítim, ale hádam sa to urovná...v stredu idem na zápis do školy, tak idem po prvýkrát na aute po 3 týždňoch :) Dosť som sa šetrila :D

sunny323

Tomasov

Moja kamoska sa dala zoperovat napriklad v komarne kvolui cene,komplet ju to stalo 1800eur,operoval ju dr.gabriel marsal... skus si pozriet jehoo stranku,operuje aj v trnave,aj hocikde,treba kuknut. Ona mu zavolala,na druhy den bola konzultacia a do 2 tyzdnov bola zoperovana. Prsia ma kraaasne,ale trosku riskovala,lebo nevidela predtym ziadne jeho prace a ani recenzie nepocula. Ale u nej rozhodovala cena a cas. Potrebovakla to rychlo.

leus

VLADKA
boze ja som ani spat nevedela co som rozmyslal nad tym chirmedom, aj nad tou babou co jej akoze spravili z dvoch prsnikov jeden??? Ona bola kedy na opke?A ktory ju operoval?Ja toto nechapem, roky praxe , maju meno a taketo tam stvaraju boze...ale ani neviem kde su vsetky tie baby co tam boli minuly rok na opke, ani jedna sa neozve co je s nimi, aj po mne ich bolo par tam na OP a niktora nic

ewel007

anet

ak chceš ja ti prepustím môj termín k Červenovi na konzultaciu začiatkom novembra, ja už som po opke :)

kvet11

february

som si sama sebe šéfom tak si to môžem dovoliť mať tak dlho voľno :))
ja som tiež bez auta stratená to ako keby som nohy nemala :)) tak ž ledva čakám kedy budem môcť si sadnúť za volant....

ja idem na kontrolu až 11.9. tak to ž budeš mať odskúšané dovtedy a budeš nás teda informovať a keď budú super hneď by som si ich kúpila keď budem v Nitre :)
ale si zlatá že nám dáš vedieť či su dobré dakujeme :))