Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

tomasova

aha, o tom doktorovi som dakde čítala,ale myslím na nejakom inom fóre,takže to meno mi dačo hovorí, no ja dobre poznám tie pocity, keď každý deň rozmýšľaš aké,tvar,veľkosť,prehrabávaš sa na internete...je to predsa rozhodnutie na celý zbytok života/väčšinou :)/ tak najlepšie len ísť na konzultáciu a poradiť sa s ním,nech Ti ukáže fotky svojich prác,ale naozaj galerka Ti pomôže aspoň trochu pri rozhodovaní,držím palce
ja som bola v Nitre v Avelane,Mudr.Mládek

tomasova

february.....dakujem,za radu o galerke.predstavu mam kazdy den inu,jedna ma take a druha take..sama mam strach si vybrat aby boli krasne a aby som neolutovala vyber tvaru.chcela som ist cervenovy ale ta cakacka ma odradza,jedna baba bola v DS a vyslo ju to do dvojky,nejaky siska.a ty kde si bola?

february

tomasova
neviem tuná z fóra o žiadnej babe, čo by bola operovaná v DS,ak by tu nejaká bola, hádam sa ozve...ani neviem kto tam operuje, najlepšie Ti poradí doktor, aké implantáty by Ti boli najlepšie,ale aj ty musíš mať predstavu a povedať mu aké prská by si chcela...musíš poslať svoju fotku,inak sa do galerky nedostaneš, samozrejme bez hlavy,len prsia, v galerke je veĺa báb pred aj po,je to super popozerať aby si mala predstavu o tom ako vyzerajú rôzne implantáty na kočkách,pomôže ti to rozhodnúť :)

february

bimbi
ďakujeeeem! Vieš ako sa z toho teším? Už som toľkokrát chcela prestať a nevydržala som,potom, že postupne znížim dávky,blbosť...až teraz sa to podarilo,veru už nezačnem, to by som bola hodne blbá :D a už nato skoro nemyslím, len občas pri káve ma napadne, ale super, tak som si vlastne dala dva darčeky, nové prská a skončila s cigami, mám radosť z jedného aj z druhého :)

cleopatra123

february
no to si ma veru nepotesila :-( je pravda ze je to lepsie ako prvy tyzden ale teda myslela som ze to pojde rychlejsie teda aspon ja si musim davat pozor ako sa pohnem lebo inak to boli a to tvrdnutie ja mam aj cez den ale myslim ze jazvy budu pekne aspon sa mi vidi
drzim palce aby si si uz nezapalila :-) ked uz si tolko vydrzala

tomasova

pre february......mam 32,mam jedno dieta,chalana.teraz bude mat 3roky,ide do skolky a ja by som chcela stihnut do noveho roku krasny dekolt,potom hura do prace...a preto som chcela poradit ci info o tej dunajskej,vraj tam su lacne...v tej vasej galerke som si chcela pozriet tvary implantatov.neviem sama ci gulate ci anatomicke...ale neviem sa tam nejako dostat.

bimbi

February
Tak to uz 3.tyzden nefajcis? To si teda frajerka, gratulujem! To uz je aj skoda to porusit :) viem o com hovorim, mne sa podarilo az na treti pokus prestat.. Tak ti drzim palce, je to hnusny zlozvyk :D

Lucia3110

february

tak to ta obdivujem teda, chcela by som mat taku pevnu volu..to ja ked si nezapalim to uz mi musi byt velmi zle :D
presne toto si hovorim uz asi tyzden..odratavam kolkokrat sa este vyspim :D nuz..ja budem mat Vianoce tretieho septembra :)

february

cleopatra
nepoteším Ťa,ale ja som zajtra 3týždne po a cítim sa podobne,tiež mi tvrdnú prská,ale len ráno to cítim..a vystretá tiež ešte celkom nechodím,aj rezavú bolesť občas pocítim,nuž ide to pomaly,tak ale je to oveľa lepšie ako prvý týždeň nie?

Lucia3110
no fajčiť by si určite nemala, ja som si poslednú zapálila v sobotu večer a v pondelok ma operovali a poviem Ti odvtedy som si už nazapálila :) som si povedala,že keď som to vydržala tých pár dní,skúsim vydržať ďalej a zatiaľ úspešne, z toho sa veľmi teším, lebo moje každonovoročné predsavzatie mi vydržalo vždy tak jeden deň :) Drž sa, už len raz sa vyspíš a...to sme hovorili deťom pred ježiškom :)