Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

leus

Ja si myslim, ze vzhladom na tu vzniknutu situaciu, urcite Ta zoberie hocijaky chirurg, ale tu v Ke, nepoznam velmi plastickych...A si spokojna s prskami?

leus

skoricka
vies co mne vyberal vtedy aj hrcky z prsnikov , och do PIKY TAM , dufam ze je vsetko v poriadku , tak by som mala ist teraz dakedy na kontrolne sono koli tomu (samozrejme ze tam mi nespravia)...ja by som dalsiu starostlivost prenechala najradsej na ineho plast.chirurga len neviem ci je take daco vobec mozne

skoricka

leus

Kedy ides? A jake mas vlastne implose? Mne Magdo na konzultacke povedal, ze mi da anatomicke a ja som mu povedala, ze nechcem, chcem gulate a on hned ze neda sa, lebo mam slzickovite prsia. A Dr. Mladek mi sam navrhol gulate a povedal, ze v pohode sa daju dat...no vyznaj sa v nich... aspon vidiet jaky je profik Mladek :)

chiquititaa

Lucia3110 ahaa, tak uz viem tusim ze som ju na nejakej stranke zahliadla tak dufam ze sa koncom septembra ochladi aby som mohla v klude vyjst von :-)

leus

skoricka
no vies co zatial poklopem nemam ziadne problemy, chvala Bohu, dufam , ze mi na sone nezistia ,ze mam nejak zle vlozene implose ako zistili u Vladky lebo ma vystrie :(

Lucia3110

chiquititaa

nie len preto ale aj tym ze ta podprsenka (aspon ta co mam ja) ma ramienka co sa na suchy zips zapinaju a to odstava..celkovo ten tvar podprsenky je taky iny ako u klasickej..a hlavne je mega velkaa cize ju vidno skoro pod vsetkym :D

skoricka

leus

Nemohla si to vediet :/ mozno vtedy to svinstvo este nebral, alebo neviem no...Ale je to riadna svina, ked takto chodil operovat zeny a plus urcite sa to o nom vedelo tam a sestricky drzali hubu a krok, strasne...Nemas ziadne problemy s prskami? Ja som stretla tu jeho kamosku, a ani neviem som sa priznala, ze chcem ist tam si dat urobit prsia a ona hned na mna, ze nech nejdem, lebo ma dodzube, ze tak sa sprava, ze ho uz ani nespoznava...Nech im to tam zavru konecne!