Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

vladka
:D presne toto aj mne povedal vtedy na kontrole, a ze som komplikovana osoba :)) a mne tolko neurolov kazal brat po opke a ked som mu povedala ,ze ja take veci neberem tak ma este aj sprdol ,ze to som mala brat ,lebo psychika mi vela spravi na to aby sa prsia hojili ja som na neho kukala len jak puk co to trepe
ty si uz zbehla v tomto, zobral by ma iny doktor na dalsie preventivne kontroly?

[zruseny15]

vladka19

Súcitím s tebou čo všetko si musela prežiť a zároveň ťa obdivujem, aká si aj napriek všetkému silná. Prajem ti z celého srdca, aby ti dr. Červeň pomohol k želanému výsledku.

cleopatra123

vladka
myslim ze vsetky tu ti drzime palce aby sa spravodlivosti urobilo za dost toto nie je sranda ale vazna vec a nasledky pre tie zeny
ale myslim ze vinny su aj ti ktori o tom vedeli a napriek tomu dovolili takemu doktorovi operovat

bimbi

Vladka
Tak konecne som to pochopila, preco sa to cele stalo, ved sa mi nechcelo verit, ze taketo nieco je mozne, clovek pri zmysloch by toto nevyrobil aj keby co bolo.. No drzim palce, aby sa ti podarilo dat za dost spravodlivosti, nech pyka vinnik..a dufam, ze aj ostatne baby co sa ich to tyka ti pomozu!

nanka

teda ja sa nestiham divit co to tu citam. asi som naivna, ale myslela som,ze chirurgovia (a samozrejme aj ini lekari), pristupuju k svojej praci s najvacsou zodpovednostou, ved predsa ide o ludsky zivot (aj ked ideme do toho dobrovolne) a oni si kludne funguju so zatemnenymi mozgami od vseliakych opiatov alebo ja neviem... :(

leus

zullu
ale jasne ze operovat by som sa u nich uz nedala, ale som myslela preventivne prehliadky, kontroly , ale to by iny lekar nerobil ...a ja nie som z KE , tak tam by som nesla uz k plastickemu ziadnemu, ani na sono tam nepojdem

zullu1234

leus, skoricka
moja kamoska bola operovana kacmarom zaciatkom maja, uz som to tu pisala, a potom ju do starostlivosti prebral magdo, lebo musel, lebo kacmar sa vyparil, ale magdo jej nevedel pomoct, lebo na to odborne nestacil, iba co ju este parkrat uspal a pozasival, potom sa aj on vyparil...na dovolenku a nechal ju nedoriesenu tak, a ona si musela pomoct sama, a ziadny chirurg neskace od radosti, ak ma zobrat nejaky dovrzany pripad, takze v KE hladala, a nasla ale este nic neriesila s magdom ani s kacmarom zatial sa len dava do kopy aj po psychickej stranke hlavne,takze skus sa poobzerat po inom lekarovi, lebo kym nemas prolem dobry bude aj magdo, ale keby nieco.... a na ultrazvuk chod urcite, velmi dobry je v zeleznicnej nemocnici v KE

leus

skoricka
co ja viem, mohli byt mensie a jazvy mam sice presne v prsnej ryhe ale mohol mi dat vyssie lebo ked zdvihnem ruky tak mi padnu pod prsia ak chapes ako myslim, cele prso vtedy vybehne nad jazvu