Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Barbinka84

Ahoj, fotka poslana, takze cakam. A zvladala si deti? Toho sa dost bojim sj ked muz bude s malou, ale predsa.. Kolko si sa davala do normalu? Ake si si davala? Pod sval?

barbinka84

lucia 83

ja som bola u dr Mladeka na opke 3 tyzdne dozadu,,,tiez mam odkojene dve deti,,,a tiez hruza to bola,,jeden prsnik ovisnutejsi nez druhy,,,,ale hovorim posli fotky a sama posudis ,,,je nas tam dost :D

Lucia83

Dakujem za info. Idem na to. A ste spokojne s Mladekom??? Povodne som chcela ist k cervenovi ale tie cakacky su hotor. Ale referencie na Mladeka su super, a hlavne termin op ti da do mesiaca. Ste niektora po kojeni? Ja som kojila 16 m a moje prsia to uplne odrovnala ako hovorim " tesco igelitky naplnene blatom".. Ale v malom.

iwon

Ahojte.chcem sa opytat,asi pred rokom som mala aktivne heslo do galerii,ale uz neplati.musim zase poslat foto ked som ho uz posielala?

bimbi

Lucia83
Tu je viac bab od Mladeka, su par tyzd.po opke a su spokojne..fotky si mozes pozriet cez galerku, ale pristup mozes ziskat len ked zasles svoju fotku prs bez tvare a dalsou podmienkou je prispievanie do tohto fora.. Baby sa ti iste ozvu a povedia ti viac:)

barbinka84

lucia83

je nas tu kopu co sme boli u dr Mladeka,,,,staci ked odfotis prsicka,,fotka bez hlavy ~:D a posles na galeria@zoznam.sk aj so svojim nickom a zajacik ti posle info ako a kde si mozes pozriet fotky

bimbi

Chiquititaa
Predoperacne si mozes urobit hocikde a na vela klinikach ti urobia priamo pred opkou, aj v ten den, ked to mas dohodnute.. Tak sa skus popytat, len je to drahsie, baby tu spominali az 80 €, ale tak vsade je to inak..a v sukrom. ambulanciach to mas aj za 2 dni..

Lucia83

Ahojte ,chcela by som info ci ste niektora bola na augmentacii u Mladeka v Avelane. Idem 11 na konzultku a potom chcem rychlo opku, lebo uz nastupujem po materskej do roboty. Ak by ste mali aj fotecky budem velmi rada. Nikde nema svoju pracu zverejnenu. Dakujem lucia

Lucia3110

chiquititaa

podla mna nezalezi na tom kde, hlavne je aby si mala odbery, rtg pluc neviem ci musis mat, ja som mala..a interne vysetrenie este..

chiquititaa

no baby pomaly ale isto zacinam plasit, 20teho mam operaciu a este som neni objednana na predoperacne, pocula som ze cca tyzden pred tym sa uz treba objednat a ja som tam bola vcera ale okolo osmej a este tam neboli tak som necakala a dnes som tam zbehla neordinuju...tak stresujem v pondelok som tam jak na koni...musim si predoperacne robit len v mojom meste alebo hocikde...;-)