Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

chiquititaa

hej, aj tricko som si len vytiahla..bo ja som sa zacala vyzliekat a sestricka mi vravi ze nemusim :D a neries umieranie zas :D ale ten rtg si daj spravit pre istotu

chiquititaa

lucia 3110 pri ekg si mohla mat podprsenku? presne to si aj ja hovorim...su zvyknuti a radsej si to necham spravit...ten rtg myslim...keby nieco myslim ta baba v CZ co umrela pri plastike mala nieco s dychanim..s plucami..

Lucia3110

chiquititaa

neboj, ja som sa tiez vzdy tak utesovala ze ved predsa su to lekari a ti videli uz kadeco :DD a pri ekg som sa napr. nemusela uplne :D

chiquititaa

barbinka84 aj ja budem musiet, neboj, ved pomalicky...
lucia3110 tak si ho vypytam, posledny krat co sa vyzleciem niekde v "starych" prsiach !! musim to prezit :-DD haha
aj ekg neznasam to

Lucia3110

chiquititaa

ved to ze netusim ci je potrebny..ja ked som bola u obvodaka tak som dostala hned sprievodny list aj na rtg..tak neviem..

Lucia83

Tak To planujem aj ja , najlepsie ked nebude vobec doma lebo je na mna dost naviazana. Ma 2,5 roka. Musime to zvladnut kvoli peknym prsiam a hlavne mama bez komplexov:-)).

barbinka84

chiguitta

ja ked je muz domaa tak pomaha,,ale ked je v praci,,tak musim dvihat maleho z postielky,do stolicky,,,viem,ze by som nemala,,ale proste inak to nejde....ved pokial ho nenosim po rukach cele dni tak si myslim,ze by to malo byt ok

chiquititaa

lucia 3110 mne nepovedali rtg pluc...myslis ze je potrebny? radsej si ho dam spravit u mojho obvodaka...viem ze pluca a srdce musia byt v poriadku pri narkoze..

chiquititaa

inac aj ja mam deti , najmladsia ma 20mesiacov som zvedava ako ju budem zdvihat z postielky ked bude muz v praci ..

barbinka84

lucia83

ja som prvy tyzden bola bez deti,,manzel ich zobral na prazdniny,druhy tyzden sme uz boli spolu a dalo sa,,,a teraz ten treti uz som na vsetko sama :D moje decka maju 3 a 17 mes,ale da sa to zvladnut....ja mam anatomicke pod sval,rez bradavkou a jeden prsnik modelovany a dvorec posuvany hore,,lebo bola dost velka asymetria,,,