Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

veverka6

ja viem ze v interklinik robia na splatky pozri si ich stranku tam maju aj blizsie info o splacani ale musis dat tusim akontaciu nejaku a potom splacas ale aku dobu to neviem.

ewel007

kočky

včera som poslala zajačikovi foto v podprde :D po dvoch týždnoch od opky, ešte si sice počkam na končený efekt, ešte ma aj prsia dosť potrapia, ale stojí to za to a preto aj Vám čkatelkám odporúčam, určite chodte :)
Ja som bola v Avelane Dr. Mladek, som maximalne spokojna a teším sa na výsledný efekt, v utorok idem na vybratie stehou tak uvidím čo povie doki :)

Lucia83

February

Ty si si davala asi tiez u Mladeka mas ich podla tvojich predsav??
A dreny ti kedy vyberal? Myslis, ze tie dreny su dolezite vysvetlil ti to ze preco ich dava??
Dakujeem

bibi001

ja som s tym isla k svojej obvodnej, ale ma poslala o dvere dalej na interne ze jej to poistovna nepreplaca a platila som 120e :) kraasa

february

Lucia83

môžeš si dať urobiť aj u obvodného, asi Ťa to vyjde lacnejšie, ja som si dala robiť v Avelane, nemala som čas ani nervy behať po doktoroch, stojí to tam 80e, a ano Mudr.Mládek dáva dreny

Lucia83

Co ste boli v Avelane predoperacne vam spravili tam? Ci ste museli ist k obvodnému??

Kvet11
Este otazka mala si aj dreny?? Viem ze niekto dava a niekto nie.

veverka6

Ahojte baby,

mate niektora z vas skusenosti s tym, ze ste platili prsia na splatky?? Ako dlho sa to moze splacat? Ak mate niektora blizsie info budem vdacna :)

kvet11

Lucia83

ahoj za posledný mesiac je nás tu dosť čo sme boli na augmentácii u doktora Mládeka v Avelane ja som bola 22.8. som spokojna prsia sa pekne usadzajú aj ked na úplný výsledok ešte treba čakať ale už teraz som rada že som bola u doktora Mládeka a klinika je pekná, moderná, veľmi milý personál sestričky,anesteziológ,lekáry a ešte aj teta upratovačka je veľká srandistka :))) .......
vôbec som si nepripadala že som niekde v nemocnici prišlo mi to ako keby som doma :))