Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

Lucia83

ja mám 168cm a 62kg pod prsiami 72cm a cez prsia som mala nejakych 83cm tušim už si ani nepamätám :))) a teraz keď som sa merala mám 92cm ale tak to ešte aj odpuchnú tak budem mať ešte trošku menej :))
som aj v galérke ale len pred opkou musím dať foto už konečne aj po :)) ale nájdeš tam baby kotré sme boli u Mládka : february, bambulkova, ewel007, cleopatra123, nin ale ta je až tak viac dozadu veď uvidíš keď popozeráš :))

mne sa to celkom páčilo že sme tam boli dva dni a neišli sme hneď na druhý deň domov lebo ešte si stále taká slabá a je lepšie keď si tam poležíš a keď máš aj bolesti dajú ti čo potrebuješ je tam tá ich super posteľ polohovateľná, ktorú sme si tam všetky baby chválili a chceli zobrať domov :))......

ja som napríklad po opke celý deň prespala a na druhý deň som spala ešte asi pol dňa a až potom som sa začala rozhybávať a cítiť lepšie a na ten daľší den to už bolo super :))
a aká by si chcela anatómi alebo gulate, či nevieš a necháš rozhodnúť doktora?? :))

barbinka84

Ewell

Ty uz si bola na nakupoch?? Ja prave skusam nieake kosielky a vyzeraa to doost dobre:) ale je pravda, ze by som zniesla aj vacsie:)

Lucia83

Kvet11
Zlata si , dakujem za infosky. No tiez si myslim ze on to vie asi zhodnotit ked ta zmeria a tak. Kamoska si dala 300 a teraz to lutuje ze si nedala vacsie lebo jej sadli a zdaju sa jej male, ale zasa ona je krpata a chuducka. Ty mas aku postavu miery??
Myslela som ze ta hned na druhy den pustaju domov, takze ty si tM lezala dve noci, no ale aspon si si oddychla a ta obskakovali:-)).
Ja si tam tiez dam predoperacne, presne to ze sa mi nechce nikde behat a tie pohlady.....
Si spokojna to je super!! Uznsom posielala mail do galerie ale stale nemam tie pristupy na fotky, mas tam aj svoje fotecky??

kvet11

Lucia83

ja som povedala doktorovi akú mám predstavu čo by som asi chcela a on to potom zhodnotil a určil mi veľkosť dal mi na výber 350ml alebo 400ml povdal že on počas opky skúsi ktoré by boli lepšie, keď som prišla na opku nebola som stále rozhodnutá akú veľkosť tak ma pomeral napísal na mňa 375ml a nakoniec som vyfasovala 400ml gulaté vysoký profil Mentor :)) a poviem ti už teraz som rada že mi dal tie väčšie a to som sa celý čas bála či to nebude veľa a vôbec nie :) tak kludne chod do väčších aj keď sa ty budú zdať zo začiatku veľké lebo budú ešte opuchnuté ale keď odpuchnú a usadia sa tak budú dobré.

Áno mala som aj dreny hospitalizovaná si dva dni keď ideš domov tak ti ich doktor vyberie von a myslím si že je to dobré keď ich máš aspoň ty ma kam vytekať prebytočná krv.mne po vybratí drenov netiekla a po týždni sa mi s ľavého pustila tiecť som sa aj zľakla tak som išla do avelane a povedal mi doktor že to je len dobré keď to vytečie lebo sú to krvné zrazeninky ktoré sa pomaličky rozpuštajú a vytečú von... tak ja si myslím že ja to asi aj celkom fajn keď sa dajú aj dreny.... a doktor vie čo robí tak sa nemusíš báť on ti poradí najlepšie.

predoperačné som si dala spraviť na klinike vyšli ma 80€ nechcelo sa mi chodiť po doktoroch a každému všade vysvetlovať načo to chcem a tie blbé pohľady nemala som na to náladu a čo som sa pýtala tak keby si aj dám u obvodaka tak ma to tiež stojí toľko tak to bolo zajedno a mala som to aspoň bez starosti....

Lucia3110

chiquititaa

neviem, asi u kazdeho inak..ja si napr. pamatam ako dieta ked som chodila za maminou do roboty tak ona ked robila ekg tak niektore zenske podprdu mali..ale ved to je v podstate jedno, ako vravim, lekari a sestry uz videli kadeco takze tam som to nejak neriesila :)) a este k tej sume za predoperacne-mna vysli cele na 4 eurá :D az som sa cudovala

chiquititaa

lucia 3110
tak mi povedz preco mi tie uzasne sestricka zakazdym kazali dat dole podprsenku to je bohovske..tiez ma hned napadlo ze ved naco !!! to su takez zvedave ?? drzost , teraz sa spytam ci je to nutne..lebo viem ze kamoska tam tiez bola a to ju zrovna natacala nasa znama a mala na sebe podprsenku...sila