Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Kvet

No ja to necham na neho som zvedava co mi povie mam 166 54 kg a pod prsiami 70 a cez 78. Inak asi by som isla do tych vacsich. :-))
Urcite je lepsie ze si tam bola dva dni, keby sa nahodou ...
Inak som taka precitlivela dufam, ze prezijem, ale hovorim si, ze ked som zvladla porod tak toto bude o nieco lepsie. A bolesti uz nemas???
A podprdku kolko musis nosit???
Inak rovno by som si chcela dat vybrat znamienko, ale neviem ci mi to spravi naraz sak mohol by ked uz budm v narkoze.

ewel007

kvet

ale no tak normalne to rýchlo odfoť a daj vieš aka som zvedava na teba :))
tak som rada moja, že už si takto super, ja som každý deň inak, ale to aj za to že mam tak dlho svoje di čo sa mi stalo po opke ale tak bolesti to je uplne niečo ine ako prve dni..
no mne je ta podprda všade velká a mi to vadí lebo ma to tak znervoznuje, a ako super sa v nej potim :D

ewel007

barbinka

tebe sa moja dalo, ale mne dal max čo mohol :))
tak aj polovička hovorí že su super, ale ved mi ženy :D ..

kvet11

ewel007

:))) tak treba štuchnúť nech sa donútim inak myslím na to každý deň a vidíš stale nič ...... :)))

už sa cítim dobre aj zabúdam pomaličky že som niekde bola :)) a dnes som dokonca už šoférovala aj keď to neni síce také super pri tom šoférovaní ako pred tým ale aj to bude :))

a ti sa ako cítiš?? sa nám to kráti zachvílku na stehy :))

mne je tiež veľká ta podprda ale hore na pleciach mi ostáva voľná už som hovorila že si tam došijem suchý zips by som si to mohla lepšie zapať :)))

barbinka84

Ewell

Sak aj mne sa dalo, ale som nechcela, som sa bala, ze budu moc velkeee, ale co uz nevadii,, aj tak pekne ukazu a muz hovori, ze su akurat:)

ewel007

kvet

si sa mi s tým pripomenula tak som musela štuchnúť do teba :)) ale no patrilo by sa :D
ha takže D jak vyšite :)
a ako sa citiš?

ewel007

barbinka

nie nie na nakupi je ešte skoro, ale tuto som riskla a cez kamošku objednala, ale kupovať budem až ked budem môcť zložiť pooperačnu a to si ešte chvilu počkam :) teraz mi je dobre to D ale to sa ešte usadí takže sa to asi aj zmení ta velkosť takže je to teraz zbytočne si myslím :)

kvet11

ewel007

:))))))))))) na túto otázku som od teba čakala :)))

akurát som písala že musím už dať foto :) musím sa dobre odfotiť lebo mám zatial len dve fotky ale tam to vôbec neni dobre vidieť tak sa musím posnažiť spraviť nejakú peknú :))
inak ty už takto si podprdy skúšaš?? ja som si dnes v obchode len tak primerala košik C a bol malý :DD