Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

Komentár k foto:

ewel -no ty budeš riadna ceckaňa, manžel musí byť nadšený, super, musíš byť spokojná, sú perfektné

barbinka - no tak už vidíš aký je to rozdiel pred a po? Paráda, krásne jabĺčka, len nech pekne dozrejú a budeš ozdoba Londýna! Baby pochváľte jej ich, lebo vymýšľa :D

mahulienka - no comment, úplne že božské!

february

Lucia83

ja som chcela jednoznačne anatómy, ponúkal mi aj gulaté ale ja som sa neodvážila,chcela som úplne najprirodzenejšie a nie moc velké a myslím,že sa mu to podarilo, v pondelok bude mesiac takže opakujem, spokojná budem, až keď sa usadia a bude všetko ok,zatiaľ ale myslím, že sa mu podarili, nemám čo vytknúť, super klinika, super starostlivosť, didíky odpúchli, modrinky sa strácajú, začínajú trošilinku aj mäknúť tak zatiaľ klop klop rozdiel markantný, budúci týždeň pridám foto, lebo v galerke mám pred a tesne po opke, kde sú ešte všelijaké.... a čo sa týka drenov,som rada že ich dáva, lebo keď som videla aký sajrajt z nich vyteká...a pridávam názor doktora z avelane, čo sa týka drénov: "Redonova aktívna drenáž sa používa jednak preto, že informuje chirurga o pooperačnom krvácaní do prsníka a samozrejme preto, aby túto nahromadenú krv odviedla von z prsníka. Tým sa dá v niektorých prípadoch zabrániť reoperácii. Drény sa ponechávajú spravidla 24 hodín, ale presným kritériom na extrakciu drénov je množstvo pribúdajúcej krvi za určitý čas. Drobné ranky v koži po hadičkách sa hoja veľmi dobre a nie sú viditeľné...."

ewel007

Barbarella

dakujem mooc ale na ten výsledný efekt si ešte počkam, len aby bolo všetko ako má byť :)
a teba kedy čaka opka? :)

Lucia83

Kvet

A vlastne ako mas vlozeny implantat?
Chcela som pod pazu, alento mi asi tiez povie, lebo vraj po kojeni sa to dava cez spod, tak neviim

Lucia83

Kvet idem 15/45 na konzultku
Kedy idete na stehy???
Ale aj tak musia vyzerat super.
A tu podprdu este musis nosit???

kvet11

Lucia83

ja som sa ho tiež zbavila po 27 rokoch a už som s na to odhodlávala aspoň 5 rokov nemala som čas ....

my čo sme boli operované dva týždne do zadu ideme tiež v utorok na kontrolu a dať si vybrať stehy. no to máš pravdu ešte si ich tak neužívam bolesti ma už nejak ani netrapia len tak sem tam ma trošku niečo zabolí ale inak v pohode a užívať si ich začnem až keď už budem môcť mať normálnu podprsenku a obliecť si už normálne teraz len na gombíky veci nosím a mikiny na zips....

a kedy ideš doobeda na kozultáciu??

Lucia83

Kvet
Teraz v utorok idem na konzultku a potom chcem hned terminik:-)))
Boooze uz chcem ten pristup do galerky, rano som posielala foto mojich katastrofalnych prs:-(( , este nic.
Boze musis byt uplne stastna, este si to asi tak neuzivas, ale ked bude uz po bolesti a podprde tak budes No.1 :-)
Tak super dam si rovno aj to znamienko nech sa ho uz zbavim jednou ranou, po 29 rokoch spolizitia s nim .

kvet11

Lucia83

neboj sa nič to neni ani sa nenazdáš zobudíš sa a budeš mať nové didiky :))

to stým znamienkom som aj ja riešila reku keď už budem uspatá mohli by ma ho aj zbaviť a doktor povedal že neni problém tak som sa ho konečne po dlhých rokoch zbavila :)))

som zvedavá aké ti navrhne :) a kedy ideš na konzultáciu??

kvet11

ewel007

inak mna tie prsia už nejak ani nebolia len tak sem tam ma trošku kde tu zabolí ale ako v pohode a tú ľavú ruku ešte toľko nezdvihnem ale už sa rozcvičuje ....
aj ja som po opke dostala svoje dni ale už mám aj po nich.

teba ešte bolia prsia? ozaj a ako spávaš máš ešte vypodložený chrbát alebo si už normalne na ležato??

a vera večer mi tiež nebolo prijemne byť v tej podprde cítila som ju trošku volnu aj na obvode ale potom som ju nachvílku dala dolu a už to bolo super a nejak sa v nej nepotím väčšinu som schovaná v doma von idem keď neni také silné slniečko