Lucia83
ja som chcela jednoznačne anatómy, ponúkal mi aj gulaté ale ja som sa neodvážila,chcela som úplne najprirodzenejšie a nie moc velké a myslím,že sa mu to podarilo, v pondelok bude mesiac takže opakujem, spokojná budem, až keď sa usadia a bude všetko ok,zatiaľ ale myslím, že sa mu podarili, nemám čo vytknúť, super klinika, super starostlivosť, didíky odpúchli, modrinky sa strácajú, začínajú trošilinku aj mäknúť tak zatiaľ klop klop rozdiel markantný, budúci týždeň pridám foto, lebo v galerke mám pred a tesne po opke, kde sú ešte všelijaké.... a čo sa týka drenov,som rada že ich dáva, lebo keď som videla aký sajrajt z nich vyteká...a pridávam názor doktora z avelane, čo sa týka drénov: "Redonova aktívna drenáž sa používa jednak preto, že informuje chirurga o pooperačnom krvácaní do prsníka a samozrejme preto, aby túto nahromadenú krv odviedla von z prsníka. Tým sa dá v niektorých prípadoch zabrániť reoperácii. Drény sa ponechávajú spravidla 24 hodín, ale presným kritériom na extrakciu drénov je množstvo pribúdajúcej krvi za určitý čas. Drobné ranky v koži po hadičkách sa hoja veľmi dobre a nie sú viditeľné...."