Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

ewel007

ES 350 ml, vysoký profil, rez pazuchou...
mám celkovo dosť útly hrudník, tenšie ruky...tak hádam to nebude veľmi mega :-)

barbinka84

cleopatra

a ty si mala tiez posuvany dvorec?
mne sa tiez zda,ze jeden je vacsi nez druhy a dvorce sa mi nezdaju na rovnakej urovni a nevyzera to zatial dobre...tiez ich furt okukujem a len krutim hlavou :(
viem,ze je to o mnooooho lepsie,ale aj tak..

cleopatra123

ewel
ale coby nikde nelietam :-) som pekne okupkana v posteli ved vies rekonvalescencia :-)
uz sa tesiiiim na utorok mam kopec otazok doktor na nebude nudit

cleopatra123

barbinka
ja si myslim ze mozes byt spokojna vysledok je prirodzeny a je to teda lepsie ako bolo predtym to uznas aj sama
ja som mala tiez rez dvorcom a zatial teda nie som spokojna lebo jeden je vacsi ked sa to neupravi tak asi dostanem infarkt

ewel007

kvet

mi s Cleopatrou, inak ta určite dnes zase lieta niekde a ani sa neukaže :)) ideme na 14.45h, spolu nas dali na jeden čas :D

ewel007

Barbarella

Tak to si sa zverila k super odborníkovi a verím, že budeš maximálne spokojná :) ja som tiež chcela k nemu, ale mala by som opky až buduci rok niekedy po lete a to už budem po md pracovať a takto som to spravila takto a do leta už bude všetko ako ma byť :) teda dufam. už sa ti to teda bliži, budem na teba myslieť :)
a ake imploše budeš mať?? neboj budeš ceckaňa, je to super pocit, po tých rokoch ..

ewel007

february

no dakujem, al eja by som brala aj tak väčšie :))
manžel zatial len pokukuje, nič viac ani nemôže :)
už sa teším na tvoje foto, ako sa cecíky pomenili :)
mne teda dosť som písala dnes ako mi je ta pooperačna podprda všade už velka a to ju budem nosiť ešte chvilu, ved v pondelok to budu tri týždne a nosí sa cca 4-6 všakže?

kvet11

Lucia83

ja idem na stehy 14:15 a baby tušim že 14:30....

implantát mám vložený cez prsnú ryhu ja som to tak chcela a doktor nenamietal :))

pooperačnú podprdu ešte musím nosiť tá sa má nosiť 4-6 týždňov a tak radšej ju mať na sebe dlhšie nech je to úplne čo najlepšie a bez komplikácii :))

Barbarella

ewel007

mne sa tvoje páčia už teraz :-)

ja práve stresujem, či mi nebudú moje veľké, ale tak väčšina dievčat vraví, že mohli byť väčšie, tak hádam si rýchlo zvyknem :-)
ja mám základ minimálny, preto si ani neviem predstaviť ten pocit, keď tam zrazu niečo budem mať :-)
ja idem 18.septembra k MUDr.Červeňovi do Bystrice...