Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

february
dik idem citat mozno najdem nieco potesujuce
mne tvrdnu aj cez den dost casto dufam ze to nie je priznak niecoho nekaleho

february

cleopatra

a ešte, neboj doktor Ti dá toľko času, koLko budeš potrebovať...a to že sú ešte ako kamene, ja som o týždeň skôr a tiež sú tvrdé, možno teraz málinko sa mi zdá že začínajú trošilililinku mäknúť a tiež tvrdnú hlavne ráno, ale to je ešte úúúplne normálne
www.plasticka-chirurgie.info
tu nájdeš všelijaké dobré rady plastických chirurgov, hlavne možno aj odpovede na mnohé otázky

cleopatra123

february
no ja viem aj ja som to citala ale ked sa pozrem na seba tak ma chyta panika lebo teda za tie dva tyzdne ani len naznak zlepsenia
ale co neostava mi ine len cakat :-) a obzerat sa :-)

february

cleopatra

nemala si nejako výraznú asymetriu a keď Ti dal rovnaké imploše tak iste nebudeš mať jeden väčší ako druhý,nie je dôvod, aj ja som mala po opke jeden väčší a už sa to skoro celkom zrovnalo, chce to len čas, ešte budú len tri týždne od opky tak babulky dajte tomu čas, aj na omlazení som čítala, nie je dôvod sa trápiť, keď bude 2-3 mesiace po opke, prsníky budú úplne iné

cleopatra123

barbinka
aha no tak ja tam nebudem 5 minut ja mam nanho kopu otazok dufam ze ma neodbije ako muchu :-)
mne sa ani nezda ze by nejak makli stale su tvrde ako kamene

barbinka84

cleopatra

urcite sa nepomylili...my sme tak mali byt aj s february a nikolet na rovnaku hodinu,,ale nakoniec nas zrusili,bo dr Mladek musel odcestovat tak nas dali na druhy den ku dr Kovacovi ,,,a bola som v ambulancii asi 5 min.

cleopatra123

barbinka
no ved mna to tiez taha a to mam len okolo dvorca a navyse stale citim tvrdnutie je to take neprijemne
no a ta rozdielna velkost to ho teda opytam co to akoze moze sposobovat ked predtym som to nemala
ja idem teraz utorok na stichy aj s ewel sme objednane na jednu hodinu tak neviem ci sa pomylili alebo pojdeme spolu :-)

barbinka84

cleopatra

aha,,tak bud rada :D bo mat vyrezanu bradavku,teda nic moc,,,,jazva dost tahala,ale uz sa to zlepsilo,,,mna len stve,ze kazdy vyzera inak ,,,a hlavne ten modelovany,,ale to mi dr povedal,ze mam s tym ratat,ze nikdy to nebude na vlas rovnake,,,hadam ked popadaju chrasticky a zahoja sa jazvy okolo tak to bude lepsie,,
ja mam dasliu kontrolu 18 sept tak nech sa dr tesi ,,tiez mam milion otazok :D

cleopatra123

barbinka
a este navyse mam alergiu na leukoplast a ako som si odlepila tie lepky okolo tak to mam cele cervene a svrbi to ako slak no hruza

cleopatra123

barbinka
no povodne somm mala mat malu modelaciu ale po operacii mi povedak ze nebolo treba robit modelaciu ze mi dal vacsi impos ale teda ja mam jeden ovela vacsi aj dva cm a predtym som nemala nejako vyraznu asymetriu takze zatial ani ja nie som velmi nadsena aj som mu pisala ale ze vraj konecny vysledok bude az za 3az6 mesiacov tam musim cakat co bude