Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

a este otazka pre tie co uz boli v Avelane,davaju tam implantaty aj cez pazuchu?a aky je v tom rozdiel,plusy a minusy????DAKUJEM

bambulkova

February
no tie citlive bradavky som mala i ja-ale akosi pozvolna to same od seba zmizlo-uz nebolia, len stale stoja :D si vies predstavit ten problem pri vybere oblecka :D druhu kontrolu som zatial nemala, bo doktor musel niekam odcestovat, mam mu zavolat nasledujuci tyzden a dohodnut sa. Nebojkaj, odteraz to bude s prskami len a len lepsie-ja som ten mesiac bola stale nejaka ubolena, nesvoja, no teraz uz ani neviem, ze nejaka opka bola. Dokonca som prvykrat v zivote bola v aquaparku a dokonca v dvojdielnych plavkach-to bol pocit...jedine, co lutujem je, ze som nesla skor...Mohla som sa vyhnut vysvetlovackam mojmu teraz uz 7 rocnemu syncekovi, preco mam zrazu take velke prska:) Ale uspokojil sa tym, ze som bola na nejakej opke a stale som napuchnuta, ze to casom odpuchne. A uz sa nepyta :)

tomasova

ahojte kocky.....tak som sa odhodlala a objednala Mladekovy...tesim sa ako mala,neviem sa dockat.chcela by som sa ale spytat na cenu....vsade je to cenovo inak...dakujem za info..dnes som mailom poslala do galegky foto ale este ziadna odpoved...kedy zvykne ten zajacik odpovedat?

february

Bambulkova

no ahoooj cicka, som rada že si sa ozvala, a že je všetko ok, myslievam na teba, že či je všetko v poriadku, tak som tešiváááá :)
no všetky sa bojíme aby neboli mega a potom sa nám zrazu máli, však, si pamätáš ako si tie svoje didíky nazvala prvýkrát? Že dudy-obludy :D Ja budem mať v pondelok výročie - mesiac :D a ty už dva, zatiaľ všetko ok, som z nich nebola nadšená po opke, modriny, opuchy, asymetria, ale všetko sa na dobré obracia, a ja som rada že ich mám, bolesti už len trochu ráno a hlavne mám extra citlivé bradavky. Tak moja podprda je ešte moja celodenná kamoška, ale už sme si zvykli na seba, taká symbióza :D A už zmäkli aspoň trošku? moje sú ešte dosť tvrdé, ale ja som trpezlivá, narábam s nimi ako so štátnym pokladom :)
a ako na druhej kontrole? Tak nech Ti naďalej robia len radosť!

bambulkova

Ahojte, moje zlate :)
Vidim, ze pribudlo kopec novych spokojnych pacientiek u Mudr. Mladka, co ma velmi tesi :) Kocky, ktore riesite 2 tyzdne po opke vzhlad prs-je to velmi skoro...ony sa stale menia. Ja uz mozem povedat, ze som sa s nimi stotoznila na 100 percent a pripajam sa do zastupu kociek, ktore by po case zniesli i vacsie :D Ale vdaka bohu za tieto-oproti tomu, co som mala..:) Citim ich maximalne pred menzesom, kedy ma hneva najma lavy prsnik. Inac-klop klop klop-bez problemov. Vacsinu leta som cez den fungovala bez podprdky-uzasny pocit..a podprdku nosievam na noc pravidelne-stala sa z nej moja verna kamaratka :)
Draha February-ako sa Ti dari? Ako sa citis? Co ostatne kocky, co mate po?

february

cleopatra

určite nie, nestresuj sa a nenamýšľaj si, rekonvalescencia je individuálna záležitosť, aj mne tvrdli aj cez deň a pichali a trhali ešte pred týždňom, teraz už je to ovela lepšie už len ráno a niekedy v noci

ewel

a tebe sa čo máli moja? sú pekné, veľké :D a ano tak povedal doktor 6 týždňov cca treba nosiť tú podprdu a myslím, že nič nepokazíš ke´d aj dlhšie pri väčších veľkostiach, uvidíš ako sa budeš potom cítiť v normálnej, ja myslím, že ke´d sme prežili v tej podprde tie augustové horúčavy tak už vydržíme, nie baby?