Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

moja zlata
tesim sa s tebou, ze uz je ok-kazdopadne-stalo to za to :) A foto pridam i ja, len sa musim pofotit :) Inac sranda-na fotkach prska vyzeraju uplne inac-vacsie ako v skutocnosti:) no uz ma tu klati, dnes narocny den, idem ja zaujat svoju neoblubenu polohu na chrbate :)prajem dobru nocku, dufam coskoro este popiseme papa :)

february

bambulkova

tak to ma teší, že už mäknú, lebo ja mám ešte balvany a to vstávanie ráno poznám, stuhnuté, ako cudzie, potom keď sa začnem hýbať už je fajn, ešte pred pár dňami ma hrozne bolel pravý prsník, ale už sa umúdril a už ma tak netrápi, inak sa fakt nemôžem sťažovať, nakupujem, varím, periem, žehlím, pečiem, proste všetko, len neupratujem, nato mám už deti, šoférovať som skúšala po týždni, moc to nešlo, tak som ešte pár dní počkala, alebo keď som potrebovala súrne na aute, zobrala som dcéru a tá mi preraďovala :) v robote tie prvé dva dni boli kruté, dosť ma bolel chrbát, tiež som chodila zhrbená, jazvy ťahali, ale už je omnoho lepšie, aj na chrbte som sa naučila spať a to som si nevedela ani predstaviť, takže keď to zhrniem, cítim sa už ok, aj keď občas ešte dakde pichne,zabolí, a keď dám dole podprdu, tak ich ešte pre istotu pridŕžam :)
Nové fotečky nebudú? Ja pridám budúci týždeň, akože po mesiaci

skoricka

mahulienka

krasne prsia, to su gulate, ci anatomicke, uz to pomaly ani neviem rozoznat :)

ewel

tiez nadherne, ale hole si mohla odfotit radsej :D super stoja v tej podpire, cista Eva Cifrova :D aj ona ma 500 sa mi zda...

all

vsetky kocky, co popridavali fotky super, super, super! sa tesim ako nas tu bude len pribudat :))

bambulkova

tomasova
ja som bola v Avelane-Mudr. Mladek :) a myslim, ze by si to zvladla, no musela by si si na prve tyzdne urcite zajednat niekoho, kto by ti so vsetkym pomohol...minimalne manzela alebo rodinu..ak si rozhodnuta, urcite chod do toho-je to nadherny pocit odhodit dlhorocne komplexy a zacat konecne zit so vsetkym, co k tomu patri
... :)

february

tomasova

súhlasím s bambulkovou, on najlepšie rozhodne, ale myslím že pazuchou dáva len okrúhle, ale keby som trvala na tom, tak aj anatómy by tak urobil, ale moje vykojené boli lepšie odspodu dať... zajačik Ti pridá, neboj, ale tiež nemôže byť 24 hodín na fóre...čo sa týka cien záleží od typu implošov, on používa menrory a nagory, okrúhle myslím stoja 900 a anatómy o 300 viac, operácia 1200, anestéza 280, jedna noc 140 /baby zvyčajne ostávajú 2 noci-nie je podmienka/, podprda 60, ak chceš tam aj vyšetrenia tak 80, snáď som na nič nezabudla, kontroly sú samozrejme v cene

bambulkova

february
no v porovnani s tymi balvanmi , co som tam mala predtym-pomalicky maknu-i manzel vravi :) akoze to, co som tam mala pred mesiacom sa zdaleka neda porovnat s tym, co mam teraz. Hrozné boli najma rána-najskor vstali prsia, potom ja...dva balvany..:)vravim, ono to postupne cele odoznelo a zostal len dokonaly pocit stastia :) Ale vrav, ako sa citis ty? Ako to zvladas v praci?

tomasova

bambulkova
ja mam 3rocneho syna tak neviem ci by som to zvladla??ale ide mi o tu jazvu ze nebude vidiet a prsia budu bez rezov.a ty kde si bola operovana??

february

bambulkova

no sa rehoceeem, že napuchnutá :D ale on nato zabudne a zvykne si, však povedz, že si ešte mladá a vo vývoji :D No tak verím, že už len ísť na kupko bude nenormálny zážitok, bez komplexov, bez vystuženej podprdy s vypchávkami a stále kontrolovať, aby to ako tak vyzeralo.....aj mne furt stoja bradavky, ale však je to sexy, aj iným babám čo viem...viem že Mládek bol preč, nám /mne,barbinke aj nikolet/ vyberal stehy Dr.kováč, muselo to ísť už von a ďalšiu kontrolu máme 18.9. tak už by tam mal byť,si mi nenapísala či už mäknúúú

bambulkova

tomasova
ahoj-ja som 2 mesiace po opke a mam rez pazuchou- za seba mozem napisat, ze prvy mesiac som nemohla poriadne zdvihnut ruky,takze veci ako cesanie, umyvanie vlasov, starostlivost o domacnost boli narocne..Teraz je to uz ovela lepsie, jazvicka je malicka, zatial ziadny problem. No kazdopadne mam dojem, ze v konecnom dosledku rozhodne o sposobe vedenia rezu tvoj operujuci lekar..