Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Barbinka 84

A ako myslis zo dvojite prso??? Nieco tam citis ked po nom prejdes??? A neda sa skor ist, alebo mu zavolat. Ved ty si bola tiez v Avelne, nie?? Necitis len ten implantat? Mozno sa posuva uz na to spravne miesto. Usadza. Hm???
Neskusala si to niekde mrknut ci ma niekto take skusenosti? Chapem inak ja budm uplne poserkana, budem sa nonstop sledovat :-(

barbinka84

lucia 83

no dala som si 370ml anatomy,,vacsie som nechcela :D a na lavom prse mi robil upravu a dvorec posuval vyssie,,,viem,ze je skoro,,ale aj tak ,,,clovek sa boji,vsetko je to nove pre nas,,,a to dvojite prso mam prave,ze pocit ako keby sa mi robilo na tom nemodelovanom,,tak ked sa pozriem zospodu nan,,,ma picne do kontroly cakat 18sep.

Lucia83

Barbinka 84

Ahoj, tie prsia su fakt velmi pekne spravene. Tebe robil aj upravu? Mala si tusim asymetriu.
Aku velkost si i dala?
Inak myslim ze ked si tak kratko po opke tak este sa ti to vsetko musi pousadzat, ale radsej zavolaj dr nech ta ukludni.

Lucia83

Dievcata z Avelane
Konecne mam pristup na forecky. Mozem Vam povedat , ze mate kraaaaaaasneprsia.
Uplne uzasne, este ked sadnu budu vsetky uplne uzasne.
Skoda, ze sa v utorok nestretneme, idete skor ako ja. :-((
Inak nebali ste sa narkozy???? Ja mam vzdy tyku haluz ze sa nezobudim :-(
Rozhodla som sa, ze pojdem do vacsich tie 400 asi. Len rez sa nevie rozhodnut poodne somchcelapod pazou, ale uz sa rozhodujem ze skor zo spodu.

barbinka84

baby

som 3.5 tyzdna po opke a sa mi zda,ako keby na jednom prse sa mi robi ako keby dvojite prso,,alebo je to len moj dojem,,fakt nwm,,,nemali ste to daktoraa??

skoricka

tomasova

Tak to Ti dobre skoro dal termin :P Ja idem tiez ku Dr. Mladekovi a navrhol mi 460 ml, nagor, gulate, rez prsnou ryhou :) jooj uz sa neviem dockat :) op mam 24.10. odskrtavam dni :)

Mahulienka

no to cakanie ku Cervenovi stalo za to, lebo su krasne :)si nechcela vyzyvavejsie gulate? :D ale tie ES implantaty sa mi zdaju, ze su okruhlejsie ako anatomicke nagor abo mentor, ci? :)

tomasova

skoricka
dnes som sa objednala na 18.9.daval mi termin uz buduci tyzden ale to budem na dovolenke tak az pak...len mi este ma upresnit hodinu.chcela by som gulate,cca 400ml,pod sval...ale nevidela som vela prs nazivo tak je to len moja predstava..preto by som si chcela pozriet galerku aby som sa upresnila..a ty uz mas?a ake??