Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

mahulienka

pozerala som jej foto,ale asi som slepaa :D az by ta to neobtazovalo,nemas po ruke tu tvoju fotku,ze bys mi to hodila na moj mail?? halifax@azet.sk

Lucia3110

baby je to asi fakt blbe sa takto sledovat, mna operovali v pondelok a uz vidim kadeco, jedno vyssie ako druhe, jedno plnsie ako druhe, do pondelka do kontroly ma asi odvezu na psychiatriu :DD priatel povedal, ze odmontuje vsetky zrkadla

mahulienka

barbinka
dakujem, ja som mala jednu foto s tym zdvojenym prsom v galerke, ale ked mi tam zajacik pridala nove fotky tak niektore starsie sa vymazali. Este merryNR mala ten isty problem a tusim na niektorych foto je to vidiet, tak skus popozerat.

barbinka84

mahulienka

no dufam,ze to je len moj blby pocit,,a ze to nebude nic vazne...a ze casom sa to strati,,,v podtstate ani nwm ako to ma vyzerat :D

a teeeda,ze ty si po 2 detoch ,tak to by som nikdy nepovedala...wau wau wau...super postavicka :D

mahulienka

skoricka
ano velmi som chcela gulate, ale do mojich prs po dvoch detoch sa nedali dat. A aj tieto, na fotkach to inac vyzera , su dost velke a ked mam chut tak aj dost vyzyvave:))
barbinka
ja som presne po 3 tyzdnoch si objavila na jednom to zdvojene prso. Velmi som sa zlakla aj poplakala. Potom na kontrole mi doktor povedal, ze to je tym, ze tam mam vacsiu mliecnu zlazu, ktoru tam vidno, a ten prechod na silikon je viditelny, nieje taky plynuly. ,Je to vidiet hlave ked predpazim, alebo napnem svaly.Prsia sa este usadia a nebude to az tak viditelne. Ale najlepsie ti to vysvetli tvoj doktor, co to mozes mat :)

fufu

Ahoj,
chcem sa spýtať, či bol niekto u Dr. Ježovitovej a či ste boli spokojné. Ja som bola u nej na konzultácii a hovorila, že ako jediní na Slovensku majú nejakú bezpečnú narkózu riadenú počítačom. Najradšej by som ale išla do Avelane, je to bližšie a čítam tu na Mudr.Mládeka samé chvály.Poradí mi niekto? Dík

kvet11

Lucia83

vôbec nerozmýšľaj nad tou narkózou nemaj zlé myšlienky lebo všetko je veľmi o psychike hovor si všetko dobre dopadne :))

a baby najlepšie je sa nepozorovať po opke stále lebo tie prsia sa stále menia a čím viac sa človek pozoruje tým je to horšie...
ja sa nejak nepozorujem neriešim to ako jasné že sa pozriem tiež si poviem toto je iné a tam to iné ale hodím naspäť podprdu a nech si hľadajú daľej miestočko ,lebo keby sa mám stale sledovať tak by ma už asi d"blo s toho stresu že ako to vypadá. hovorím si že všetko má svoj čas :))

Lucia83

Barbinka
Aha tak to budes musiet vydrzat, ale skus mu aspon zavolat, aby si bola klidnejsia. Ale urcite bude vsetko ok.

barbinka84

lucia83

no neda sa mi skor,nezijem na svk,,,ano u dr Mladeka som bola,,,citala som o tom vela,,ale ziadne foto tak to nwm porovnat