Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikolet09

Lucia3110
ahoj, ja si myslím, že to je normálne. Ja som už viac ako 3 týždne po op a mňa ešte pravá strana pobolieva.

chiquititaa

skoricka :

ako som pisala, ja idem zatial len na mastopexiu t.j. zdvihnutie poprsia lebo velkost s tou som spokojna, ale mna v tom ani moj manzel nepodporuje iba ja sama !!! tak si to predstav...nikomu to nepoviem je to moje tajomstvo, ked sa na dva dni vyparim tak musim zaklamat ze idem na zatah so spoluziackami niekam daleko a prespime..to je zivot :-(
a ani mojim rodicom som to este nepovedala lebo mama ma zas bude strasit ze sa neprebudim a tak...proste kazdy nadomnou kruti hlavou..ale to ze ja sa budem citit lepsie a budem spokojniejsia (teda dufam :-)) ) nikoho nezaujima..proste akoze moja marnotratnost a este neviem co....mam jednu jedinu kamosku ktora mi drzi palce ale zije v zahranici...a musela som jej to povedat aby aspon niekoho som mala, tak dufam ze to nevytara :-(

Lucia3110

baby aj vas bolela jedna strana viac? myslim tak vyraznejsie..na lavu ruku som skoro nemozna, niekedy pocas dna sa to zvykne zlepsit ale nie na dlho..zajtra bude tyzden co som po op..aj kontrolu mam, tak dufam ze je vsetko ok..

Lucia3110

skoricka

ja som zatial zazila len pozitivne reakcie, je pravda sice, ze viacmenej su to moji znami..ale zijem v malom meste, resp. takej velkej dedine :D a co sa tyka ohovaraciek, tie tu letia paradne takze sa tesim :)) nevytacaj sa tym vobec, mozu ti byt ukradnuti

martinka54

vladka
silny obdiv ako si sa k tomu postavila a este stale bojujes. ty si odstrasujuci pripad pre mna ako mozes dopad po reopkach, mam dve opky za sebou a uz to neriesim kvoli tebe, lebo sa bojim. ked chces napis mi na email ako sa mas :-)

skoricka

tomasova

No ja som si ho nevybrala :) tiez by som brala pazuchu radsej, ale sa mi zda, ze cez pazuchu sa vkladaju len mensie velkosti, fakt neviem jak to je...a rez prsnou ryhou je najcastejsie vyuzivany sposob, takze vobec sa tomu nebranim. Len tie jazvy su potom viditelnejsie, ale ved kazdy bude vidiet, ze mam silikace, tak co sa budem robit, ze mam prirodzene? :D

vsetky kocky

aj Vy sa stretavate, ci uz pred alebo po operacii s negativnymi reakciami? Uz fakt neviem, ci to je zavist, alebo co...Boze, ludia su strasne neprajni...Myslim si, ze je to moja sukromna vec a nemusim vysvetlovat nikomu preco, naco, zaco...strasne ma vie take nasrat! Mate to aj Vy take tazke s okolim? Ja som to povedala len par ludom, ale zatial len dve pozitivne reakcie, samozrejme mama a priatel :D inac nic

tomasova

skoricka
viem je to skoro,a to mi daval termin uz buduci tyzden len som mimo.moj kamarat je jeho kamarat,zistila som to nahodou a hned mam termin....ja by som tiez chcela gulate,cca 400ml,ale co som pozerala galerku tak sa mi pozdava rez podpazuchou..tebe navrhol doktor pod prsom?a preco?

Matka872

Ahojte kocky,chcem sa opytat nieco,mozno nebudete mat s tym skusenost ale za opytanie nic nedam.
Ja mam problem,ze sa mi vedia obcas vyhodit na liciach podkozne vyrazky.
Chcela by som vediet,ci by som sa nevyhadzovala po tvari,po silikonoch,narazam na to ze je to zasah do organizmu.
Poculi ste uz nieco o tom?
Prosim dajte vediet.