Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

chiquitita
to mas teda blbe ze ta manzel v tom nepodporuje da sa to sice aj bez toho dolezite je co chces ty ale v kazdom pripade je to lepsie ked ta blizka osoba podrzi v takomto dolezitom rozhodnuti moj tiez zo zaciatku kukal ze ci mi sibe ale nakoniec sa namotal na to viac nez ja a teraz pokukuje kedy uz bude moct aj oskusat nove cici :-) ale to ma este cas :-)
moja mama to tiez nevie ani nic nezbadala viem aky ma postoj k tomu ze bud spokojna s tym co mas tak naco sa budem zbytocne hadat ze ja chcem nieco ine takto je to dobre vie to len sestra, dve kamosky a manzel
drzim ti palce a neboj sa ze sa neprebudis to sa zvycajne nestava preto su predoperacne a oni operuju len zdrave zeny riziko je minimalne ale inak aj mna to napadlo ale povedala som si sak co ak je to moj osud tak sa neda nic robit :-)

february

chiquititaa

neviem kam ideš, nejak som to nezachytila, ja som bola v Avelane a tam sme rtg nepotrebovali
a určite nebudú tak opuchnuté aby to bolo vidieť, maskovať budeš musiať len podprdu, to je mrška ktorú horšie maskovať, ale dá sa, nosím košele s krátkym rukávom, alebo blúzky bez rukávu až ku krku, ale keď sme to zvládli my v týchto horúčavach, zvládneš to aj Ty, zatiaľ to nikto nepovolaný nezbadal

chiquititaa

february : dakujem za povzbudenie ...myslim ze to nebude az tak vidno len neviem po tej operacii ci to vidno ze su opuchnute..
uz sa mi to krati necele dva tyzdne zajtra rano sa bezim objednat na predoperacne...

baby mali po operacii...mali ste aj rtg pluc ???

Lucia3110

kvet11

no rana su uplne strasne, tych prvych par minut po zodvihnuti..nech sa uz aspon tych stehov zbavim, 6-ty den som si neumyvala hlavu, sprchu by som potrebovala ako sol :D no hroza

kvet11

Lucia3110

ja budem v stredu tretí týždeň po operácii a s ľavú ruku začínam tak viac fungovať až teraz. tiež som to mala ako píšeš že cez deň sa to trochu zlepšilo na chvíľku a hlavne rána boli taká stuhnuté že kým so si ju trošku rozhýbala aj som znovu spať išla :)) neboj sa chce to len čas....

skoricka

dnes sú ľudia strašne hnusný a závistlivý. Veľa báb tu písalo že keď to povedali kamarátkam tak bolo hneď po kamarátstve, naštastie mám kamošky ktorým keď som to povedala tak sa mi neotočili chrbtom ale tešili sa s toho tuším ešte viac ako ja... no a teraz už keď to mám za sebou tak tiež som zvedavá na reakcie ľudí keď pôjdem von viem si predstaviť tie ksichti bývam na dedine tak že hneď sa to tu rozkríkne ale som si povedala je to moja vec oni mi nato peniaze nedali tak nech si hovoria čo chcú lebo dnes už závidia aj nos medzi očami......

Lucia3110

angie77

nie, nie, nemala som dreny..dakujem, dufam, ze to pojde hladko :) strasne ma boli chrbat ale ze strasne...to je take najhorsie na tom vsetkom..som zvedava na zajtrajsiu kontrolu

angie77

Lucia3110

..som sa ťa zabudla opýtať :) mala si aj dreny?
..ale to letí, už si týždeň po, držím palce aj naďalej

february

skoricka

nemíňaj svoju energiu na neprajných a závistlivých ľudí, ak si sa nato dala, tak v tom "balíku" sú aj tieto negatíva, lebo veď žijeme na slovensku, kde každý rieši každého okrem seba a na Tvojom mieste by som to ani nikomu nehovorila, okrem svojich najbližších u ktorých si si istá, že Ta podporia, je to len a len Tvoja vec a naozaj nie si povinná hlásiť to svojmu okoliu,čo si ideš dať urobiť..držím palce

Lucia3110

zlatko ja som už 4 týždne po opke a stále ma pobolieva pravé prso, lavé ok a toto ma niekedy /ako napr.dnes normálne zobudí, cítim ho proste viac, takže nestresuj sa, mne povedal doktor že je to normálne, tak sa nevzrušujem, však ono sa raz umúdri :)

chiquititaa

je škoda že Ťa v tom ani manžel nepodporuje, lebo v tomto období je asi dosť dôležité aby si sa o tom mohla s niekým rozprávať,ale keďže nedávaš imploše nikto to ani nezistí tak odvahu,zvládneš to a narkózy sa prosím Ťa neboj, ak budeš mať dobré predoperačné výsledky nie je žiadny dôvod na obavy, to ma ani len nenapadlo na také dačo myslieť a báť sa, neboj určite sa zobudíš :)