skoricka
nemíňaj svoju energiu na neprajných a závistlivých ľudí, ak si sa nato dala, tak v tom "balíku" sú aj tieto negatíva, lebo veď žijeme na slovensku, kde každý rieši každého okrem seba a na Tvojom mieste by som to ani nikomu nehovorila, okrem svojich najbližších u ktorých si si istá, že Ta podporia, je to len a len Tvoja vec a naozaj nie si povinná hlásiť to svojmu okoliu,čo si ideš dať urobiť..držím palce
Lucia3110
zlatko ja som už 4 týždne po opke a stále ma pobolieva pravé prso, lavé ok a toto ma niekedy /ako napr.dnes normálne zobudí, cítim ho proste viac, takže nestresuj sa, mne povedal doktor že je to normálne, tak sa nevzrušujem, však ono sa raz umúdri :)
chiquititaa
je škoda že Ťa v tom ani manžel nepodporuje, lebo v tomto období je asi dosť dôležité aby si sa o tom mohla s niekým rozprávať,ale keďže nedávaš imploše nikto to ani nezistí tak odvahu,zvládneš to a narkózy sa prosím Ťa neboj, ak budeš mať dobré predoperačné výsledky nie je žiadny dôvod na obavy, to ma ani len nenapadlo na také dačo myslieť a báť sa, neboj určite sa zobudíš :)