Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

kvet11

krásne prsíčka...blahoželám :-)len na fotkách nie je napísaná veľkosť, typ implošu, meno doktora :-(

Lucia83

Kvet11

Ahoj prsana, mas ich velmi pekne uplne prirodzene. Super. Aj ja uz chcem. Mladek ti ukazal ako ich budes mat po opke? Niekde som citala ze ma taky program v pocitaci.

kvet11

a baby ozaj poslala som fotky zajačikovi len neviem či ten popis tam bude dobrý a ukáže sa tam čo som napísala k foto tak som zvedava.....

kvet11

Lucia3110

neboj sa ubehne to rýchlo a už pôjdu von ja, ewel a cleopatra to budeme mat akurat už tri týždne po a celkom rýchlo to ubehlo aspoň mne :))

cleopatra123

mna zas ta podprda otláča ako je ta pevna guma pod prsiami kde sa zapína aj am mm také malé chrastičky tak si to stále krémujem naštastie na leukoplast nemám alergiu ale teda nezávidím ti musí to byt nepríjemne ale už len dva dni :))
ja som akurat oprala podprdu tak si ich vetrám kým sa mi usuší :))))

cleopatra123

kvet
tak utorok sa vidime :-) ja uz sa neviem dockat mam alergiu na leukoplast dufam ze potom uz nebudem musiet lepit lebo ma to strasne svrbi

Lucia3110

kvet11

no mna to caka uz dnes alebo zajtra s priatelovou asistenciou tak som zvedava ako to dopadne :D zavidim ze uz ides v utorok na stehy, mne ide este len tie naplasti odlepit zajtra a neviem co este..

kvet11

Lucia3110

mne umýva vlasy sestra inak by ma rachlo po tej narkóze sa mi strašne hneď rýchlo mastili a doktor nám povedal že na 6 deň po opke sa môžeme osprchovať ale mne začala krvácať rana kde som mala dreny tak som išla na kliniku a bol tam iný lekár ktorý mi prelepil stehy a dal na ne antibiotickú mastičku a povedal že nemám si to máčať tak sa teraz umývam na vrchu tak iba zo špongiou sestra mi vždy pomôže... tiež by som sa rada už normálne osprchovala ale radšej vydržím a poslúchnem doktora :)) a ja už to mám za pár v utorok idem na stehy tak potom si tu sprchu užijem :))))

cleopatra123

skoricka
ja teda zatial nemam negativne reakcie lebo som to povedala len ludom ktori su spolahlivy sestre,dvom kamoskam,manzelovi ostatni si nic nevsimli ani moja mama a podla mna si ani nevsimnu lebo predtym som nosila pushupky takze ten rozdiel nie je taky viditelny skor by si to mohol vsimnut niekto kto ma videl v plavkach ale to zas tiez pochybujem lebo chodime len k moru a tam ma nikto nepozna :-)
kasli na nerajnikov je to tvoj zivot a ako s nim nalozis je tvoja vec