Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fufu

Ahojte baby,
13.9.mám konzultáciu u Mládeka.CHcem sa spýtať na vaše skúsenosti, boli ste spokojné? Mám obavy hlavne z narkózy, mám dve malé deti, tak sa nejako neviem rozhýbať.Všetky moje kamarátky, ktoré to už majú za sebou sú maximálne spokojné a opaľovanie na pláži vedľa nich je mierne zahanbujúce:)Ježovitová má teraz zľavu 20%,ale pravdepodobne je Mládek lepší.Pomoc! Mám v tom chaos...

ivava

Kvet
No pekne ich mas veru...a ake su to anatomy??? Inak aj mne povedal doktor, ze no tu sa mi bude dobre pracovat.Tak uvidim...A ako sa citis?
Majka 1910
Kocka a ty sa mas ako prsicka posluchaju aj cele telo???posli dalsie foto ...
Baby inak ja som nemala problem ked som povedala ze idem na plastiku. Len vsetci ze ci mi nesibe. Ale potom ked sa to viac rozoberalo, tak vsetci odsuhlasili, ze ked to chcem a ja to hlavne aj potrebujem- chod do toho...som rada ze to tak zobrali...

kvet11

Lucia83

ešte dopíšem k odpovedi pred tým lebo sa mi zvyšok zmazal nevedome :))

neukazoval mi aké ich budem mať po opke som ani nevedela že má taký program, niekde som čítala tuším že v interkilnik v BA taký program majú ale o Mládekovi som nevedela že také niečo má:))

macka7

skoricka

áno ja idem asi o niečo skôr ako ty, ty ideš myslím 24. okt.? Októbrový termín ti povedal tento najskorší ?

a tých neprajných ľudí, žiaľ mám aj ja v okolí..neviem fakt čím to je, veď tí ľudia ani tebe ani mne na to peniažky nedali a možno to majú niektorí Slováci zafixované, že prsia si dávajú automaticky upravovať a sú výsadou len playmatiek a pritom ak si to môže dovoliť úplne bežná žena, ktorá má s prsiami naozaj problém, tak potom to niektorí (nehovorím všetci) vidia ako nekalé, lenže to nikto nepochopí, že je to hlavne o tebe, o sebavedomí.. v mojom okolí to vedia fakt len blízky a ostatní už nech si myslia čo chcú .. tak sa teš na krásne obdobie, ked už bude všetko po a neprajníci nech ti nestoja ani za úvahu,držím palčeky:))

kvet11

baby ďakujem vám za pochvalu ešte keď sa lepšie usadia budú zas úplne inak vyzerať...

cleopatra

akú asymetriu?? mne sa páčia tvoje prsia ja som si nevšimla že by si mala niečo iné...
doktor povedal na konzultácii že mám veľmi pekný tvar pŕs že s takými je radosť pracovať no tak sa mu to hádam aj podarilo....

Lucia83

neukazoval mi aké ich budem mať po opke som ani nevedela že má taký

Barbarella

ďakujem :) mám mentor 400ml VP guľaté Mudr. Mládek Avelane klinik :))

baby ako sa to k tým foto píše popis že aké su prsia a kto ma operoval ja som to aj pisala k jednej len to asi nebolo dobre keď to tak neni v galérii .....

macka7

baby to som si len myslela, že tu na fóre mam ako jedna z mála problém, s tým , ako reaguje na mňa okolie po informácii, že sa chystám na operáciu pŕs.. možno preto, že sa pomenej tu o tom bavíte..
ja som už rozhodnutá dá sa povedať dlho, ale až teraz prišlo k tomu, že to aj realizujem, tak povedala som si, že to nebudem vešať nikomu na nos, v hlave to mám už úplne jasné, ale aj tak sa mi stalo pre 1 kamoške a kolegyni , že boli úplne zaskočené, kamoške ked som to šla povedať, tak som ju predtým troška hecovala a ked som jej to povedala, tak že by čakalo asi všetko na svete, len nie toto...tak som bola vybavená , ako nerobím si z toho tragediu, ale človeka to zamrzí, lebo pre mňa je to jeden z veľkých dní, momentálne ma podporuje partner,mama a kamoška

cleopatra123

kvet
ty mas tie prsia uplne perfektne to len ja mam take nepodarky :-(
nikto tu nema taku hroznu asymetriu ako ja

cleopatra123

kvet
aj ja som dnes prala podprdu :-) tam mi bolo dobre bez nej mna tlaci hadam vsade a teraz ked je oprata este viac kym sa susila mala som taku sportovu v tej mi bolo super

ewel007

kvet

no konečne :D
SU KRASNE! si môžeš povedať, že to za to všetko stalo, bud spokojna a budu len krajšie a krajšie :)