Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

chiquititaa

no baby prave som sa objednala na predoperacne...a sestricka v telefone a to je aky zakrok ?? a ja ze ..plastika, prsia...:-DD ta si urcite pomyslela ach boze ...

no ja sa citim ako nejaka...vcera sme to nasim oznamili na co sa chystam a ostali obareni ako keby im v 15tich oznamim ze som tehotna...mama nakoniec slzy v ociach ze co bude s detmi ked sa nepreberiem !!! zas mi nahnali strach, tak ja sa mam tesit nenormalen peniaze to stoji a nakoniec sa citim ako nejaky vinnik a sebec.... !!!
som z toho zufala..

macka7

skoricka

dobre ranko, hej presne tiež som to nejak nerozkrikovala , mama, partner, sestra a 1 dobra kamoška a koniec to stačí..ak ta rodina podporuje tak super. Preto aj rozmýšľam,že asi predoperačne si dám spraviť na klinike, nechce sa mi behať zajedno a ľudia sú klebetní.. Ja som mala konzultacku ešte 26.7 a tiež mi opka nejak neponáhľala a 14.8 som bola pre papiere na klinike. Tiež sa už neviem dočkať, pozerám stále do kalendára:)) Ty predoperačné budeš si riešiť sama?

skoricka

macka7

No ano, ja mam opku 24.10. sa velmi, velmi tesim :) Ja som to tiez neroztrubovala do sveta, povedala som to len najblizsim, a reakcie boli take ake boli :/ no co uz, hlavne, ze rodina ma podrzala :) Ty si kedy bola na konzultacke, ze taky termin dobry Ti dal? Ja som bola 17.8. a vsetko mal uz plne, mi ukazoval zosit...Mne opka nesurila, mne to bolo jedno, ale teraz sa uz neviem dockat :)

bibi001

Lucia81 tesim sa velmi velmi :) posledne tyzdne na nic ine ani nemyslim az mi z toho sibe..do interkliniku, budem mat aj modelaciu takze trosku komplikovanejsi zakrok..

bodka_

saskasok
to ti verím :-DD že všetko svrbí, ja som sa šla tiež doškrábať, úplne som sa tešila na deň, keď som sa mohla celá osprchovať :-) Kolko si presne dni po operácii? A fotila si sa deň po opke?

Lucia83

Bibi001
Ahoj ja idem len na konzultku zajtra.
Aky mas pocit? Tesis sa?? Drzim plce, ty uz budes po a ja budem pytat rady :-)
Kam ides?

Lucia83

Fufu
Ahoj ja idem Mladekovi teraz v utorok, ty ides po mne. Inak ta narkoza uz som to tu aj riesila tak toho sa bojim ja a dost, priam panicky sa bojim. Inak prednedavnom som bola v celkovej narkoze na vybrati mandli, to som este riesila na sale anesteziologa a pytala sa ho ci sa prebudim :-). No a prebudila som sa...
Takze urcite ma to caka aj pred opkou. Ja mam tiez dieta, neboj zobudime sa a budeme mat kraaasne nove prsia -nabuduci rok sa vyprsis aj ty na plazi :-)
Kedy chces potom termin opky myslim??
Ja hned ako to bude mozne , lebo muz ma teraz volnejsie tak bude musiet byt s malinkou.
Mas predstavu o velkosti a tvare? Ako chces mat vlozeny implantat?

saskasok

bodka
ahojky tak uz je to zo dna na den lepsie,dnes som sa v poho motala po byte,co to lahke porobila,poobede mi uz prisla aj mala dcerka tak muz musel fungovat lebo je strasne ziva.pod podprsenkou ma uz vsetko svrbi a asi zacinam odpuchat lebo mi zacina byt podprska volnejsia,uz sa neviem dockat kedy si umyjem vlasy:))v piatok idem na kontrolu do bb