Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

saskasok

bodka
ano aj ja mam 445ml muz vravi ze su male:))))ale ja si myslim ze ked sa usadia budu akurat,ty co vravis?ja som od teba aj nizsia tebe sa ako zdaju?

v girl

ahojte kocky ... :) hladam tu babenku..zajtra mame ist na kontrolu s prsiami na avelane kliniku...budem rada ak sa mi ozves,ze ako sa ti dari :) ja som bola na izbe hned vedla..cislo 4..vyherkyna diva.sk :))

v girl

ahojte kocky ... :) hladam tu babenku..zajtra mame ist na kontrolu s prsiami na avelane kliniku...budem rada ak sa mi ozves,ze ako sa ti dari :) ja som bola na izbe hned vedla..cislo 4..vyherkyna diva.sk :))

v girl

chiquititaa

barbinka84 tak to si dobre spravila, ja nemam na to chut ani naladu lebo vidim aka je z toho sklamana !?
este sa budem hambit za to nie?
vybavila som si muza na strazenie kedze ma operuju rano a na vysetrenia pred tym to nejak musim tiez vymysliet...

barbinka84

ja som mamine povedala,ze vzdy som to chcela,,a zvlast teraz po dvoch detoch,,,na co mam cakat,,ked sa ma nieco stat,tak sa to stane,,a potrebovala som ju ma na svojej strane,,sak mi strazila decka :D hihi,,,ale nie fakt rodinka mi pomohla dost ohladom tohto

barbinka84

chiquitta

no moja z toho si nic nerob :d moja mamina tiez tak najprv reagovala,ze co ked sa nezobudim,ze mam dve deti,,,,,ale casom ju to preslo,,ked videla aka som z toho nadsena a o nicom inom som nehovorila...