Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

saskasok

bodka
to by bolo super moj mail je asokyova@gmail.com.
baby a poradte ako je to s antikoncepciou mozem ju zacat brat hned po opke?

barbinka84

lucia3110

a ake velke implose mas ? ja mam 370ml anatmomy a tiez sa mi vidi malo,,,hlavne,ze dr mi hovoril,ze mozem ist aj do vacsich 400+ ale ja som sa baaala ,ze to bude moooc :D

v girl

janika1531xx
uz si zistila kam posielat fotky? :) aj ja by som si rada pozrela,,pripadne poslala..moc sa nevyznam na tomto fore..

Lucia3110

baby som po kontrole, uz nemam tie hnusne naplasti a konecne som ich videla :D no, je pravda ze mohli byt kusok vacsie :D ale inak spokojnost

february

bodka_

aj my chceme vidieť :) ak máš nové foto pošli do galerky, to somzvedavá na tie "malé" prsia, potom čo máme my, keď máme pod 400:)

kvet,ewel

ako som sľúbila, zajtra idete na kontrolu, tak určite sa budete pýtať ako sa starať o jazvy, ak by vám doktor odporučil tie silik.pásky, ja ich už používam druhý týždeň, nedá sa posúdiť či pomáhajú, lebo majú sa používať tak cca 2-3 mesiace, ale jazvy sa mi celkom pekne hoja, môžem konštatovať len toľko, že používam, stále tie isté dva, každý deň ich odlepím po 12-tich hodinách, poumývam v mydlovej vode a stále lepia, takže je pravda, že ten jeden pásik vydrží min 2-3týždne, sú lepivé z obidvoch strán, takže sa musia ešte dačím prelepiť, aby sa neprilepili na prádlo, ja som si kúpila textilný leukoplast, taký tenučký Omnifix Elastic, je ho v krabičke 10mx5cm a stojí cca 4€, strihám tak 5cm kúsky a podlepím, ak by vám info pomohla budem rada a možno Vám doktor bude kázať dačo iné,toť len moja skúsenosť

bodka_

saskasok
toto presne aj mne hovori manzel,ze su male a pritom mne sa zdaju uplne velke :-)) ak chces poslem ti foto na mail,ako teraz vyzeraju :-) daj mail

v girl

ewel007
trosku mi blbne net. ja som spokojna uplne..mam malicke,ale pacia sa mi.ved predtym som bola hrozna..ked si pozriem fotky pred az sa mi to hnusi :)) teraz mam 390 ml ale pravdepodobne nizky profil,lebo na nete sme pozerali nagor implantaty a v tej velkosti to je nizky...mal mi dat 350ml vysoky profil ale, ze sa rozhodli pre tieto.aj si volala,ze o kolkej mate ist na kontrolu? ja v papieroch hodinu nemam.kde si tu posielate fotky? pozrela by som si vase prsia hehe..inak ja ani necitim,ze by som mala nieco robene :)

ewel007

v girl

ahoj kočka :) ako sa máš? ty hladáš kvet :ň ale aj my čo sme ťa boli pozrieť na izbe s cleopatrou ideme zajtra na kontorlu na 14.45h, ako si spokojná? kolko ml si si vlastne davala a aké, ved som bola ešte vtedy taka všeliaka:)